Aksaray Haberleri - 29.11.2018 - 13:56
AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, beraberindeki İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Defterdar, Jandarma Komutanı, Aksaray Üniversitesi Rektörü ve Tıp Fakültesi dekanı’nı ziyaret edip, şehrin sorunları ile ilgili istişarelerde bulundu.
Ziyaretleri kapsamında ilk olarak Defterdar Uğur Arslan’ı ziyaret eden İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ve beraberindeki heyet, Defterdarlık çalışmaları ile bilgi aldılar. Ardından Jandarma Komutanı Albay Fuat Anık’ı, Aksaray Üniversitesi Rektörü Yusuf Şahin’i ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Namık Özkan’ı ziyaret eden heyet adına konuşan İl Başkanı Altınsoy, “Bugün ziyaretlerimiz kapsamında defterdarımız Uğur Arslan’ı, Jandarma Komutanımız Albay Fuat Anık’ı, Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Yusuf Şahin’i, Tıp fakültesi dekanımız Prof. Dr. Namık Özkan’ı ziyaret edip çalışmalar ile ilgili bilgi aldık. Hamdolsun ilimiz arzu ettiğimiz refah seviyesine kavuşmuş durumda. Yerelde Aksaray, Genelde Ülkemiz hak ettiği noktadaki yerini almaya hazır. Bundan böyle bölgede söz sahibi bir ülke olarak tüm dünya bizi takip edecek. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 2023, 2053, 2071 hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz. Yeni sistem ile birçok engel tarihe karıştı. Şimdi yeni Türkiye olarak koşma zamanı. Yerelden genele hizmetlerimiz kat kat artacak. Ortak akıl ile şehrimizi geleceğe taşıyoruz“ dedi.
Ziyaretlerinin göreve geldiği ilk günden bu yana artarak devam ettiğini ve ortak akıl ile şehri geleceğe taşıdıklarını belirten Başkan Altınsoy, “Ziyaretlerimizin yanı sıra yerel seçim hazırlıklarımızı da Genel Merkezimiz ile istişarelerle sürdürüyoruz” ifadelerine yer verdi.
Aksaray Haberleri Soğuk hava depolarındaki 50 bin ton elma için kritik uyarı
Aksaray Haberleri Demiryollarında Engelli Bireylere Ücretsiz Hizmet
Aksaray Haberleri Meteoroloji’den 14 il için kuvvetli yağış alarmı
Aksaray Haberleri TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’ndan bahis soruşturması açıklaması
Aksaray Haberleri Battalgazi’de 180 bin metrekarelik projede sona gelindi
Aksaray Haberleri SOLOTÜRK 13 yıl sonra yeniden Ereğli semalarında olacak
Aksaray Haberleri Orman Yangınlarıyla Mücadelede 5 Bin 600 Araçlık Filo
Aksaray Haberleri Trump-Şi zirvesinde ticaret ve yapay zeka gündemi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021