Yerel Haberler - 31.12.2025 - 11:40
ANTALYA – BHA
2025 CW Enerji Yağlı Güreş Ligi’nde sezonu şampiyon olarak tamamlayan Baş Pehlivan Orhan Okullu, ödül törenine katılarak altın kemerini aldı. Okullu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda hem şampiyonluk sevincini hem de ustası Kemal Yılmaz’ın 2025 yılının “En Başarılı Antrenörü” seçilmesinin gururunu dile getirdi.
Paylaşımında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Okullu, “Allah birliğimizi bozmasın inşallah” ifadelerini kullandı. 2026 sezonu hazırlıklarına ara vermeden devam ettiklerini belirten baş pehlivan, hedeflerinin değişmediğini vurgulayarak, “Allah’ın izniyle 2026 sezonunda da altın kemeri almak için mücadelemize devam edeceğiz” dedi.
Türk yağlı güreşinin önemli isimlerinden Orhan Okullu’nun bu mesajı, spor camiasında büyük ilgi görürken, yeni sezona yönelik beklentileri de artırdı.
Yerel Haberler Itso’da Azerbaycan yatırım fırsatları tanıtıldı
Yerel Haberler BIST 100 endeksi günü rekor seviyeden kapattı
Yerel Haberler Fenerbahçe, Dominik Livakovic’in kiralandığını açıkladı
Yerel Haberler Aksaray Türkiye’nin Altın Zengini İlleri Arasında
Yerel Haberler Cumhurbaşkanı Erdoğan:” Kara yolu ulaşımında destan yazdık”
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021