Yerel Haberler - 21.08.2025 - 16:22
ORDU-BHA
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in başından sonuna kadar özel önem vererek yenilenmesini sağladığı ve adeta açık AVM’ye dönüşen Sırrıpaşa Caddesi, Ordu’nun çehresini değiştirirken Ordu’yu ziyaret edenlerinde ilk duraklarından bir tanesi oluyor.
Rengarenk görünümü ve modern yapısıyla göz kamaştıran cadde, sık sık tentelerine kadar detaylı temizleniyor.
Yapılan tüm bu çalışmalar Sırrıpaşa Caddesi esnafını da memnun ediyor. Caddenin modern yapısıyla cazibesinin arttığını belirten mahalle sakinleri, esnaflar ve vatandaşlar Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e katkıları dolayısıyla teşekkürlerini ilettiler.
Yerel Haberler ASÜ mezunu milli güreşçi Rıza Kayaalp öğrencilerle buluştu
Yerel Haberler Kitapseverlerin buluşma noktası Kepez
Yerel Haberler Antalya’ya değer katan isimler aynı gecede buluştu
Yerel Haberler Myanmar’da akaryakıt krizi derinleşiyor: Fiyatlar zirvede
Yerel Haberler Burdur’da tarımda yeni dönem: B-Reçete sistemi tanıtıldı
Yerel Haberler Adalet Bakanı Gürlek Düzce’de ziyarette bulundu
Yerel Haberler Bilgihan: “Salda’yı dünyaya tanıtacağız”
Yerel Haberler Türkiye çevrim içi sürede dünya ortalamasını geride bıraktı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021