Ordu yaylalarında kış festivali başlıyor

Yerel Haberler - 15.01.2026 - 9:35

ORDU – BHA

Ordu’da kış mevsiminin doyasıya yaşanması amacıyla geçtiğimiz yıllarda çalışma başlatan Büyükşehir Belediyesi, Mesudiye Keyfalan, Kabadüz Çambaşı, Akkuş Argan, Gölköy Uluvahta ve Aybastı Perşembe Yaylası Kümbet Mevkinde vatandaşlara kar keyfi yaşatmaya hazırlanıyor.

Yaylalar şenlenecek

Konserlerden halk oyunlarına, kar güreşlerinden off road yarışlarına birçok etkinliklerin yer alacağı festivaller, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri iş birliğinde yapılacak.

Belirlenen takvime göre ilk kış festivali 18 Ocak 2026 Pazar günü Mesudiye ilçesi Keyfalan yaylasında yapılacak. Daha sonra ise 24-25 Ocak Cumartesi ve Pazar günü Kabadüz Çambaşı Yaylası’nda, 31 Ocak Cumartesi Akkuş Argan Yaylası’nda, 1 Şubat Pazar günü Gölköy Uluvahta Yaylası’nda ve 8 Şubat Pazar günü ise Aybastı Perşembe Yaylası Kümbet Mevkiinde düzenlenecek etkinliklerle festivaller son bulacak.

Yerel Haberler Bakan Memişoğlu’ndan 14 Mart Tıp Bayramı mesajı

Yerel Haberler Bakan Uraloğlu’ndan Dereboğazı yolu müjdesi

Yerel Haberler Galatasaray, Başakşehir karşısında serisini sürdürmek istiyor

Yerel Haberler Trafik polislerine zorlu parkurda sürüş eğitimi veriliyor

Yerel Haberler Kuzey Kore’den Japon Denizi yönüne çok sayıda balistik füze denemesi

Yerel Haberler Manavgat’ta Sözen soruşturması genişliyor: 12 kişi tutuklandı

Yerel Haberler Emeklilerin bayram ikramiyesi ödemeleri başladı

Yerel Haberler Kocaeli’de penaltı tartışması: Selçuk İnan kulübeyi soyunma odasına götürdü

Yerel Haberler Yurt dışına kaçan 45 firari suçlu Türkiye’ye iade edildi

Yerel Haberler Devlet Bahçeli’den İlber Ortaylı için taziye mesajı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021