Ordu Büyükşehir trafik güvenliği için sahada

Yerel Haberler - 22.08.2025 - 16:27

ORDU- BHA

Ordu’da yaya ve araç güvenliğini sağlamak amacıyla çizgi ve trafik levhası montaj çalışması devam ediyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından 19 ilçede yürütülen çalışmalar kapsamında kamu kurumları çevreleri başta olmak üzere silinen yol çizgileri ve yaya geçitleri ile deforme olan trafik işaretleri, ilgili kurum ve kuruşlarla iş birliği içerisinde kontrol edilerek eksiklikler gideriliyor.

Ekipler iş başında

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından 2025 yılında gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında 500 km’yi aşkın yol şerit çizgi çalışması, 154 metrekare yaya geçidi çalışması, trafik ışıkları ve levhaların bakım onarımlarının yanı sıra 37 sinyalizasyon arızası da onarılarak hizmete sunuldu. Yapılan bu uygulamayla yaya ve araç trafiğinin daha sağlıklı işlemesi, oluşabilecek kazaların da önüne geçilerek can ve mal güvenliğinin sağlanması hedefleniyor.

Öte yandan ekipler belirlenen program dâhilinde 19 ilçede çalışmalara ara vermeden devam edecek.

Yerel Haberler Star gazetesi yazarı TİMBİR başkan vekili Cüneyd Altıparmak’tan internet uyarısı

Yerel Haberler Kırıkkale’de Oba Köy yeniden hizmete açılıyor

Yerel Haberler Çetin’den acılı aileye taziye ziyareti

Yerel Haberler AJet’in CIP Salonu yenileniyor

Yerel Haberler Doğum izninde kritik düzenleme: İşe dönen annelere tamamlama hakkı

Yerel Haberler Kars’ta 70 sosyal medya hesabına erişim engeli

Yerel Haberler İstanbul’da yağmur kazayı getirdi: 8 araç birbirine girdi

Yerel Haberler İsrail ve ABD saldırılarına karşı İstanbul’da yürüyüş düzenlenecek

Yerel Haberler 8 ilde dolandırıcılık operasyonu: 50 kişi tutuklandı

Yerel Haberler Kars Kale Spor’dan başarı: U18 Ligi Şampiyonu oldular

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021