Yerel Haberler - 27.08.2025 - 13:04
ANKARA – BHA
Çelik, “Soykırım şebekesinin başındaki Netanyahu, 1915 olaylarıyla ilgili sözleriyle siyasi yalanlarına bir yenisini daha eklemiştir. Tarih, hukuk ve insanlık vicdanı önünde soykırım suçundan yargılanması gereken birinin söylediği her şeyin yalan olduğu açıktır” ifadelerini kullandı.
Türkiye’nin tarih konularında açık bir tutum sergilediğini vurgulayan Çelik, “1915 olayları konusunda Cumhurbaşkanımızın yaptığı açıklamalar ve aldığı kararlar, Türkiye’nin özgüvenli siyasetini daha da güçlendirmiştir” dedi.
Netanyahu’nun tarih konusunda söz söyleme ehliyeti olmadığını belirten Çelik, “Netanyahu ‘tarihin vicdanı’ tarafından mahkum edilmiş biridir. Tarihin ve geleceğin mahkum ettiği bir caninin, tarih hakkındaki sözlerinin hiçbir hükmü yoktur” ifadelerine yer verdi.
Yerel Haberler Hatay’da tır alevlere teslim oldu
Yerel Haberler Akdeniz Üniversitesi’nde başarılı böbrek nakli
Yerel Haberler Giresun’da altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor
Yerel Haberler 69 ilde uyuşturucu operasyonu
Yerel Haberler Antalya’da Orman yangını alarmı
Yerel Haberler Yaz Etkinlikleri Kent Orkestrası konseriyle başladı
Yerel Haberler Kars’ta 51 suç kaydıyla aranan ve şahıs yakalandı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021