Aksaray Haberleri - 24.11.2016 - 13:27
24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle İl Milli Eğitim Müdürü H. Ömer Kartal ve beraberindeki öğretmenlerden oluşan heyet, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı ziyaret etti.
Ziyarette; İl Milli Eğitim Müdürü H. Ömer Kartal, eğitime verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya teşekkür etti.
Kendisini ziyaret eden öğretmenlere “Kutsal bir görevi ifa ediyorsunuz” diyen Başkan Haluk Şahin Yazgı, “Çocuklarımızın yetişmesinde büyük rol oynayan, her türlü fedakârlığı gösteren sizlere çok şey borçluyuz. Bu vesile ile yurdumuzun dört bir yanında görevli tüm öğretmenlerin günü kutlu olsun ” dedi.
Aksaray Belediyesi olarak 24 Kasım gününe özel öğretmenlere yönelik bir gün düzenlendiğini aktaran Başkan Yazgı, Aksaray’da görev yapan tüm öğretmenlere birer sürpriz hediye göndereceğini sözlerine ekledi.
Aksaray Haberleri TVF Başkanı Üstündağ Malatya’da iftar sofrasında buluştu
Aksaray Haberleri Bakan Işıkhan’dan Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne ziyaret
Aksaray Haberleri Prof. Dr. Zakir Avşar: Bayram geldi hoş geldi…
Aksaray Haberleri Ankara’da bayram mesaisi: 23 bin güvenlik personeli sahada
Aksaray Haberleri Petrol fiyatlarında yükseliş: Brent 113 doların üzerine çıktı
Aksaray Haberleri Galatasaray’da sakatlık şoku: Osimhen’de kırık, Lang ameliyata gidiyor
Aksaray Haberleri Vali Bakan: “Huzurlu Bir Bayram İçin Tüm Tedbirler Alındı”
Aksaray Haberleri EuroLeague’de 32. hafta maç programı belli oldu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021