Öğretmenlerden Anlamlı Ziyaret

Aksaray Haberleri - 24.11.2016 - 13:27

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle İl Milli Eğitim Müdürü H. Ömer Kartal ve beraberindeki öğretmenlerden oluşan heyet, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı ziyaret etti.

Ziyarette; İl Milli Eğitim Müdürü H. Ömer Kartal, eğitime verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya teşekkür etti.

Kendisini ziyaret eden öğretmenlere “Kutsal bir görevi ifa ediyorsunuz” diyen Başkan Haluk Şahin Yazgı, “Çocuklarımızın yetişmesinde büyük rol oynayan, her türlü fedakârlığı gösteren sizlere çok şey borçluyuz. Bu vesile ile yurdumuzun dört bir yanında görevli tüm öğretmenlerin günü kutlu olsun ” dedi.

Aksaray Belediyesi olarak 24 Kasım gününe özel öğretmenlere yönelik bir gün düzenlendiğini aktaran Başkan Yazgı, Aksaray’da görev yapan tüm öğretmenlere birer sürpriz hediye göndereceğini sözlerine ekledi.

Aksaray Haberleri Türkiye-Belçika İşbirlikleri Güçleniyor

Aksaray Haberleri İmamoğlu’nun yargılandığı “casusluk” davasında savcı tutukluluğun devamını istedi

Aksaray Haberleri 33 İlde FETÖ’ye Operasyon, 69 Şüpheli Yakalandı

Aksaray Haberleri Erzurum mutfağına mühür: Paça Çorbası tescillendi

Aksaray Haberleri Sinop’ta Dereyi Kirleten Tesise 1 Milyon 678 Bin Tl Ceza

Aksaray Haberleri Çin ile Tanıştım Haber Ödülleri başvuruları başladı

Aksaray Haberleri Baba elinden kanlı infaz!

Aksaray Haberleri “Kalbimin En Güzel Şiiri: Annem” yarışmasında ödüller sahiplerini buldu

Aksaray Haberleri Saadet Partisi Heyeti Kars Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti

Aksaray Haberleri Gazi Üniversitesinde ‘100. Yılında Ankara Antlaşması Kerkük ve Musul’un Geleceği’ toplantısı yapıldı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021