Yerel Haberler - 06.04.2026 - 0:00
ANKARA – BHA
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, yaptığı açıklamada, yaşlı ve engelli bireylerin toplumsal hayata tam katılımını desteklemek ve bağımsız yaşamlarını güçlendirmek amacıyla çalışmaların sürdüğünü belirtti.
Bakanlık olarak eğitimden sağlığa, ekonomiden sosyal hayata kadar birçok alanda vatandaşların yanında olduklarını vurgulayan Göktaş, sosyal yardımların insan odaklı ve hak temelli politikalar doğrultusunda yürütüldüğünü ifade etti.
Nisan ayı ödemeleri kapsamında yaklaşık 4 milyar 736 milyon lira yaşlı aylığı, 3 milyar 766 milyon lira da engelli aylığı olmak üzere toplam 8,5 milyar liralık destek hesaplara aktarılmaya başlandı.
Yerel Haberler Başkent’te hayvan dostu belediyecilik
Yerel Haberler Ömer Gürsoy: Şehirlerin Kulübü: ATDSK
Yerel Haberler Fenerbahçe’ye Asensio şoku: Kayserispor maçında yok
Yerel Haberler Akdeniz’de 4.3 büyüklüğünde deprem
Yerel Haberler Türk gemileri Hürmüz Boğazı’ndan güvenle ayrıldı
Yerel Haberler Polonyalı Uçuş Sporcusu Divriği semalarında uçuş yaptı
Yerel Haberler ABB’den Bağdat Caddesi’nde yeni trafik düzenlemesi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021