Yerel Haberler - 29.05.2026 - 0:00
SEMİH ÜNSAL / ANKARA-BHA
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş; Büyükşehir Belediyesi ve Nallıhan Belediyesi tarafından ilçeye bağlı Uluhan, Eymir, Bozyaka, Sobran, Akdere ve Arkutça köylerinde yapımı tamamlanan aşevlerinin toplu açılışını gerçekleştirmek üzere Nallıhan’a geldi.
Saat 12.00’de Uluhan köyünde düzenlenen toplu açılış törenine; Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın beraberinde Nallıhan Belediye Başkanı Ertunç Güngör, Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap, Göynük Belediye Başkanı Ali Oral, Cumhuriyet Halk Partisi Nallıhan İlçe Başkanı Mustafa Sarıkaya, Büyükşehir Belediyesi bürokratları, köy muhtarları ve vatandaşlar katıldı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, tören alanında Uluhan Mahallesi Muhtarı Hasan Armağan tarafından karşılandı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören, konuşmalar ve kurdele kesimi ile devam etti. Nallıhan Belediye Başkanı Ertunç Güngör ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş kürsüye gelerek birer konuşma yaptılar. Nallıhan Belediye Başkanı Ertunç Güngör, Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın Nallıhan için hazırladıkları her projenin arkasında durarak desteğini esirgemediğini ifade ederek açılışı yapılan aşevlerinin köyler için hayırlı olmasını diledi.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Nallıhan’ın kalkınmasına yönelik gelen projelerin her zaman arkasında durduklarını belirterek konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
“Nallıhan Belediye Başkanımız Ertunç Güngör’den ve muhtarlarımızdan gelen hiçbir projeyi geri çevirmedik. Büyükşehir Belediyesi olarak Nallıhan için göreve geldiğimiz süre zarfında elimizden geldiğince destek olduk ve ilerleyen süreçte de ilçemiz için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz.” Açılış kurdelesinin kesilmesi ve aşevlerinin hizmete açılması sonrası Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve protokol üyeleri cuma namazını Uluhan Köyü Camisi’nde eda etti. Namaz sonrası yemek ikramı ve Ankara Dostlar Konağı ekibinin gösterisinin ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Uluhan Köyün’den ayrıldı.
Yerel Haberler Et ve Süt Kurumu satılamayan kurbanlıkları alacak
Yerel Haberler Meteoroloji’den 8 ile sarı kodlu uyarı
Yerel Haberler Altın yükselişle güne başladı: Gram 6 bin 670 TL
Yerel Haberler Giresun’da dere taştı, yol ulaşıma kapatıldı
Yerel Haberler ABD-İran hattında ateşkes iddiası masada
Yerel Haberler Kavşakta yol verme kavgasına 540 bin TL ceza!
Yerel Haberler UEFA Şampiyonlar Ligi kupası yarın sahibini bulacak
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021