Mutlu Çarşamba Projesi İle Yüzleri Gülüyor

Aksaray Haberleri - 03.07.2019 - 17:13

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde engelli gençler için hayata geçirilen “Mutlu Çarşamba” Projesi, Aksaray’da da büyük bir ilgi görüyor.

Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Aksaray Spor Salonunda her Çarşamba günü resmi ve özel rehabilitasyon merkezlerinde bulunan özel sporcular ve engelli bireylere yönelik çeşitli aktiviteler gerçekleştiriliyor.

Cimnastik, futbol, masa tenisi gibi sporlarla özel sporcu ve engelli bireylere spor yapma imkânı sunan Mutlu Çarşamba Projesiyle ilgili konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Cüneyt Alkan, “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın, 81 ilde hayata geçirmiş olduğu bu anlamlı projeyi İl Müdürlüğümüz bünyesinde faydalı bir şekilde yürütüyoruz. Özel sporcularımız ve engelli bireylerimize hem spor hem de eğlenceli vakit geçirmek için her Çarşamba günü Aksaray Spor Salonunda bir araya geliyoruz. Onların gözündeki mutluluğu görünce bizler de daha çok mutlu oluyoruz” dedi.

Aksaray Haberleri YKS tercihleri sona erdi: Gözler üniversite yerleştirme sonuçlarında

Aksaray Haberleri AK Parti Burdur il gençlik kollarından Kur’an Kursu öğrencilerine serinleten sürpriz

Aksaray Haberleri Fenerbahçe otobüsü saldırısında 11 yıl sonra yeni adım: 5 şüpheliye operasyon

Aksaray Haberleri Sözleşmeli er ve uzman erbaş başvurularında süre uzatıldı

Aksaray Haberleri Terörsüz Türkiye düzenlemesi Meclis’ten 467 oyla geçti

Aksaray Haberleri Mustafa Özkan: “Milletimizle Çeyrek Asır, Türkiye Geleceğe Hazır”

Aksaray Haberleri Bakan Kurum: Bir kez daha zoru başardık

Aksaray Haberleri ”Mekke Anlaşması Genişliyor mu?”

Aksaray Haberleri Mikroplastik kirliliğine sıkı denetim: 118 milyon liralık ceza

Aksaray Haberleri Malatya’ya Türkiye’de bir ilk: Yoğurt Müzesi kurulacak

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021