Aksaray Haberleri - 03.07.2019 - 17:13
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde engelli gençler için hayata geçirilen “Mutlu Çarşamba” Projesi, Aksaray’da da büyük bir ilgi görüyor.
Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Aksaray Spor Salonunda her Çarşamba günü resmi ve özel rehabilitasyon merkezlerinde bulunan özel sporcular ve engelli bireylere yönelik çeşitli aktiviteler gerçekleştiriliyor.
Cimnastik, futbol, masa tenisi gibi sporlarla özel sporcu ve engelli bireylere spor yapma imkânı sunan Mutlu Çarşamba Projesiyle ilgili konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Cüneyt Alkan, “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın, 81 ilde hayata geçirmiş olduğu bu anlamlı projeyi İl Müdürlüğümüz bünyesinde faydalı bir şekilde yürütüyoruz. Özel sporcularımız ve engelli bireylerimize hem spor hem de eğlenceli vakit geçirmek için her Çarşamba günü Aksaray Spor Salonunda bir araya geliyoruz. Onların gözündeki mutluluğu görünce bizler de daha çok mutlu oluyoruz” dedi.
Aksaray Haberleri PFDK’den Beşiktaş, Konyaspor ve Arca Çorum FK’ye ceza
Aksaray Haberleri Malatya Havalimanı’nda yolcu trafiği Nisan’da 60 bini aştı
Aksaray Haberleri Tatile geldiği Trabzon’a bu kez Vali olarak katıldı: Tahir Şahin’den Acısu Şenliği mesajı
Aksaray Haberleri Öğretmenlerin İller Arası Tayinleri Başladı
Aksaray Haberleri Adalet Bakanlığı’na yeni personel alımı yapılacak
Aksaray Haberleri Manisa Büyükşehir Belediyesi danışmanına gözaltı
Aksaray Haberleri Arapgir’de gönüllere dokunan buluşma
Aksaray Haberleri Soğuk hava depolarındaki 50 bin ton elma için kritik uyarı
Aksaray Haberleri Demiryollarında Engelli Bireylere Ücretsiz Hizmet
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021