Musul Operasyonunda Olmamız Şart…!

Aksaray Haberleri - 17.10.2016 - 18:44

Aksaray’ın tanınmış iş adamlarından Turan Grup Yönetim Kurulu başkanı Hazım Turan yaptığı açıklamada; Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da özellikle belirttiği gibi Türkiye’nin fiilen katılmadığı bir operasyonda bölgeden kaos çıkar ve bu kaos dan doğabilecek neticelerden Türkiye sorumlu tutulamaz.

Biz operasyonda da,masada da mutlaka olmalıyız, bu gerek bölgenin istikrarı gerekse yurdumuzun sınır güvenliği için olmazsa olmazımızdır.

Türkiye’nin geleceğini belirlemeye çalışan karanlık güçler bunu engelleyerek bizim bölgede söz sahibi olmamızı istememektedirler.

Bunun bariz örneği Başika Kampı konusunda da verilmeye çalışılan mesajlar dır.

Bizim Başika’dan çıkmamız bölgede hakimiyetin terör örgütlerinin eline geçmesi ve Ülkemiz üzerindeki oynanmak istenen oyunlara zemin oluşturulmasını doğuracaktır,bu nedenle bizim Başika’dan çıkmamızı hiç kimse beklemesin. Biz oradayız ve DEAŞ’a karşı her türlü operasyonlar yapılmakta ve yapılmaya da devam edilmelidir.

Bölgede bir mezhep çatışması yaratılarak bölgeye DEAŞ , PKK ve uzantısı PYD nin yerleştirilmesi hedeflenmektedir.

Fırat Kalkanı operasyonu çerçevesinde verdikleri sözlerinde durmayan ve bölgenin YPG ile PYD’den temizlemezsinde sessiz kalan Stratejik ortaklarımız, şimdide Musul ve Başika ile ilgili aynı oyunları sergilemektedirler.

Şunu cihanı alem bilmelidir ki TÜRKİYE artık oyunların rahatça oynandığı bir devlet değil bölgede yapılacak uygulamalara karar verecek bir ülkedir.

Bu nedenle de MUSUL OPERASYONUNDA DA MASADA DA OLMAMIZ ŞARTTIR…

Aksaray Haberleri Kars Valisi Ziya Polat, Norveç Büyükelçisi Andreas Gaarder’i makamında ağırladı

Aksaray Haberleri Sinop’ta Dereyi Kirleten Tesise 1 Milyon 678 Bin Tl Ceza

Aksaray Haberleri Çin ile Tanıştım Haber Ödülleri başvuruları başladı

Aksaray Haberleri Erzurum’da Milli Teknoloji Atölyesi’nin temeli atıldı

Aksaray Haberleri 2026 Yılı Rüzgârın Yılı Olacak

Aksaray Haberleri Tren seferlerinde bayram hazırlığı: Ek kapasite 18 bin 664 kişi

Aksaray Haberleri 49. Uluslararası Giresun Aksu Festivali başlıyor

Aksaray Haberleri Özel Eğitimde, Aileler İçin Yol Haritası Rehberi Yayınlandı

Aksaray Haberleri Türkiye ile Ermenistan arasında normalleşmede yeni aşama

Aksaray Haberleri Ankara Kent Konseyi’nden AK Parti Genel BaşkanVekili Elitaş’a ziyaret

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021