MÜSİAD’dan Bakan Aşçı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Aksaray Haberleri - 17.09.2015 - 11:58

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Aksaray Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri 63.Hükümet’de Gümrük ve Ticaret Bakanı olarak görev üstlenen Sn.Cenap Aşçı’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Aksaray Şube Başkanı Eyup Dağdaş ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi.” MÜSİAD Aksaray Şubesi Yönetim Kurulu olarak 63.Hükümet’de görev alan Gümrük ve Ticaret Bakanımız ve aynı zamanda hemşehrimiz Sn.Cenap Aşçı’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik.Kendilerine çalışmalarında başarılar diledik.Çalışmalarımız ve faaliyetlerimiz konusunda kendisini bilgilendirdiğimiz ziyaret’de Aksaray’ımızla ilgili projelerimiz hakkında bilgi alışverişi yaparak görüşmelerde bulunduk.”

Gümrük ve Ticaret Bakanı Sn.Cenap Aşçı Aksaray MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri’nin yapmış olduğu ziyaret’den duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkürlerini iletti.

Aksaray Haberleri Bayramda Belediye Hizmetleri Kesintisiz Sürecek

Aksaray Haberleri Alanya Aksaraylılar Platformundan Geleneksel İftar

Aksaray Haberleri Aksaray Yerel Seçim Sonuçları

Aksaray Haberleri Aksaray’daki Dadaşlar İftar Yemeğinde bir araya geldiler

Aksaray Haberleri Süt üreticileri birliği basınla iftarda buluştu

Aksaray Haberleri Ortaköy MYO’da Kardeşlik ve Kaynaşma İftarı

Aksaray Haberleri Dinçer, Öğretmenlerle İftarda Buluştu

Aksaray Haberleri Aksaray Belediyesi, AYT ve TYT Kurslarına Devam Ediyor

Aksaray Haberleri Dinçer, Yapmayacağım Bir İşin Sözünü Vermedim

Aksaray Haberleri Rektör Arıbaş Sorunları Dinledi

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021