Müsiad Basınla Buluştu

Aksaray Haberleri - 13.02.2017 - 8:17

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Aksaray Şubesi Yönetim Kurulu basın toplantısı düzenleyerek 7’nci Olağan Genel Kurul sonrası oluşan yönetim kurulu üyelerini tanıttı.

Güven tazeleyerek yeniden MÜSİAD Aksaray Şubesi Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Eyüp Dağdaş, “Yurt dışında 169 noktada, yurt içinde de 89 noktada hizmet veren MÜSİAD yurt dışı piyasasına oldukça hakim bir sivil toplum kuruluşudur. MÜSİAD büyüyen Türkiye’nin yeni gücüdür. Ekonomide söz sahibi olan, iş dünyasında kendinden söz ettiren bir sivil toplum kuruluşudur. Biz kesinlikle tabela üzerinde olan bir dernek değiliz. Aksaray’da da 2009 yılından bu yana hizmet vermekteyiz” dedi.

MÜSİAD’ın Aksaray’daki hizmetlerini artırmak, istihdama ve ekonomiye olan katkısını artırmak için yeni dönemde de çalışmaların hızla devam edeceğini aktaran Dağdaş, “Sadece ekonomik anlamda değil sosyal anlamda da Aksaray’da yardım faaliyetleri başta olmak üzere birçok faaliyetlerimiz bulunmaktadır” diye konuştu.

Konuşmasının sonunda 7’nci olağan genel kurul sonrası başkanlığında oluşan MÜSİAD yönetim kurulu üyelerini de tanıtan Dağdaş, İsmail Biçen, Sadrettin Salman, Emin Eroğlu, Yusuf Atilla Soylu, Muhsin Ekinci ile birlikte faaliyetleri yürüteceklerini aktardı.

Aksaray Haberleri Hatay’da tır alevlere teslim oldu

Aksaray Haberleri Akdeniz Üniversitesi’nde başarılı böbrek nakli

Aksaray Haberleri Giresun’da altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor

Aksaray Haberleri Kaş’ta kıtaları birleştiren maraton: Meis-Kaş yüzme yarışı tamamlandı

Aksaray Haberleri 69 ilde uyuşturucu operasyonu

Aksaray Haberleri Antalya’da Orman yangını alarmı

Aksaray Haberleri Yaz Etkinlikleri Kent Orkestrası konseriyle başladı

Aksaray Haberleri Kars’ta 51 suç kaydıyla aranan ve şahıs yakalandı

Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye NATO’nun güvenliğine katkı sunan müttefiklerin başındadır

Aksaray Haberleri Dışişleri Bakanlığı’ndan İsrail’in Suriye’deki saldırılarına tepki

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021