Yerel Haberler - 09.10.2025 - 20:55
YAŞAR TONBAK/ ANKARA –BHA
Beypazarı Muhtarlar Derneği Başkanı Kazım Uysal ve beraberindeki muhtarlar heyeti, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Ziyarette, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ahmet Lal’ın asaletini alması dolayısıyla hayırlı olsun dilekleri iletildi.
Başkan Uysal, ziyarette yaptığı konuşmada, muhtarlar heyeti olarak tüm kurumlara ziyaretlerini sürdüreceklerini ve çeşitli konularda istişarelerde bulunacaklarını belirtti. Ayrıca, İlçe Müdürü Ahmet Lal’a başarılı çalışmalar dileğinde bulundu.
İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ahmet Lal, muhtarlar derneği heyetinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, yaklaşan Muhtarlar Günü kapsamında çeşitli etkinliklerle muhtarları bir araya getireceklerini aktardı.
Yerel Haberler Atlas Çağlayan cinayetinde iddianame tamamlandı
Yerel Haberler Uyuşturucu soruşturmasında ünlü isimler adliyeye sevk edildi
Yerel Haberler Aksaray Belediyesi yaz spor okulu için start verdi
Yerel Haberler Pitbull saldırısında sahibine 7,5 yıla kadar hapis talebi
Yerel Haberler 20 milyon kişinin verisini çalan hacker çetesi çökertildi
Yerel Haberler LGS’de yeni uygulama: Beslenme paketi için veli onayı şart
Yerel Haberler Tarım Bakanı Yumaklı çocuklarla fidan dikti
Yerel Haberler Karadeniz’de petrol tankerine saldırı iddiası
Yerel Haberler Bursa’da barajlar yeniden doldu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021