Yerel Haberler - 09.10.2025 - 20:55
YAŞAR TONBAK/ ANKARA –BHA
Beypazarı Muhtarlar Derneği Başkanı Kazım Uysal ve beraberindeki muhtarlar heyeti, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Ziyarette, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ahmet Lal’ın asaletini alması dolayısıyla hayırlı olsun dilekleri iletildi.
Başkan Uysal, ziyarette yaptığı konuşmada, muhtarlar heyeti olarak tüm kurumlara ziyaretlerini sürdüreceklerini ve çeşitli konularda istişarelerde bulunacaklarını belirtti. Ayrıca, İlçe Müdürü Ahmet Lal’a başarılı çalışmalar dileğinde bulundu.
İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ahmet Lal, muhtarlar derneği heyetinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, yaklaşan Muhtarlar Günü kapsamında çeşitli etkinliklerle muhtarları bir araya getireceklerini aktardı.
Yerel Haberler Osmaniye’de yolcu otobüsü tıra çarptı: 6 ölü, 11 yaralı
Yerel Haberler Esrarengiz kuyu…
Yerel Haberler Asgari ücret maratonu cuma günü başlıyor
Yerel Haberler Ankara’da tefecilik operasyonu: 20 şüpheli tutuklandı
Yerel Haberler Dünya Kupası’ndaki rakiplerimiz belli oldu
Yerel Haberler Hava sıcaklıkları düşüyor: Yağışlı hava etkisini artıracak
Yerel Haberler Ankara’nın En Prestijli Ödülü RİDEF’e!
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021