Muhtaçlara Soba Yardımı

Aksaray Haberleri - 18.11.2017 - 10:22

Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği, il genelinde önceden tespit edilmiş ailelere dağıtılmak üzere soba kampanyası başlattı. Dernek başkanı Önder Özkan, 50 aile ile başlanan soba yardımının, bağışların devam etmesi halinde devam edebileceğini belirtti. Kampanyanın İHHAKSARAY adlı sanal medya adreslerinden duyurulmasıyla kısa zamanda bağış ve aynı oranda talep gelmeye başladığını kaydeden Özkan, ilimizde gerçek ihtiyaç sahiplerini kamu kurumlarıyla yürüttükleri projeler ve işbirliği içinde tespit etmeye çalıştıklarını, bu bağlamda hayırseverlerin destekleriyle satın alınan sobaların yerlerine ulaştırıldığını ifade etti.

Bir kuzine sobanın 200TL olduğu kampanyaya destek vermek isteyen hayırseverlerin, derneğin Kuveyttürk Aksaray Merkez Şube, Aksaray İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği adlı, TR68 0020 5000 0910 5070 2000 01 nolu hesabına‘’Soba Yardımı’’ açıklaması ile bağış yapabilecekleri belirtildi.

Aksaray Haberleri Vergi düzenlemelerini içeren teklif TBMM’de kabul edildi

Aksaray Haberleri 33 ilde DEAŞ operasyonu: 233 şüpheli yakalandı

Aksaray Haberleri 5 ilde “sahte banka reklamı” operasyonu: 18 gözaltı

Aksaray Haberleri Aksaray OSB Heyetinden Niğde ve Bor OSB’lere Ziyaret

Aksaray Haberleri Saatçioğlu: “AB–Orta Asya Stratejik Ortaklığı Türkiye için Yeni Fırsat Kapıları Açıyor”

Aksaray Haberleri Hatay’ın kültürel mirası deprem sonrası dijital arşive aktarıldı

Aksaray Haberleri Ankara, İlk ve En Büyük Kış Festivali’ne geri sayım başladı

Aksaray Haberleri Ankara’nın ilk ve en büyük kış festivaline geri sayım başladı

Aksaray Haberleri Kültepe Kaniş-Karum’da ilk kez mozaik kalıntılarına rastlandı

Aksaray Haberleri İzmir’de suç örgütü propagandası yapan 30 şüpheli gözaltına alındı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021