Aksaray Haberleri - 12.11.2018 - 18:50
Aksaray Üniversitesi Öğretim Görevlisi Muhammet Gümüşsoy Ak Parti Aksaray Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Ak Parti Aksaray il Başkanı Hüseyin Altınsoy tarafından rozeti takılarak ve evraklarını teslim ederek Aksaray Belediye Başkan aday adaylığına resmen müracaat etti. Aksaray Üniversitesi Öğretim Görevlisi Muhammet Gümüşsoy, yaptığı açıklamada; Farklı kültür ve medeniyetlerde tanık olduğum şehircilik bağlamında şehrimize katkıda bulunacak çalışmaları şehrimize kazandırabilmek umudu ve aşkı ile Aksaray belediye başkanı aday adayı olarak huzurlarınızda olmaktan gurur duyuyorum.
Partimizin kurulduğu günden beri çeşitli kademelerinde görev ve yöneticilik yapan bir babanın oğlu olarak, genç ve dinamik bir ekiple bu tecrübenin bir araya getirerek yaşadığımız bu güzel şehri ülkemiz standartlarına yükseltmek istiyoruz.
Şehrimiz hepimizin evidir. Biz evimizin daha güzel, ev sakinlerinin de daha mutlu, geleceğe daha umutla bakan bireyler olması arzusundayız.
Katılımcı ve herkesin söz sahibi olduğu bir yönetim anlayışı bizim en temel şiarımızdır.
Nereden geldiğini hiç bir zaman unutmayan, davasına ve milletine bağlı, iç çekişmelerin odağında kalmak veya bir parçası olmak yerine, liderinin hizmet prensiplerine ve halkının refahına kafa yoran bir anlayışla çıktığımız bu yolda her şeyin daha güzel olacağına inancımız tamdır.
Hepinizi en kalbi duygularla selamlıyor, diğer aday adaylığı başvurusu yapan arkadaşlarıma başarılar diliyorum.
Aksaray Haberleri Çocuk akademileri yıl sonu programı muhteşem finali
Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan: 5,3 milyar dolarlık dev finansman
Aksaray Haberleri Malatya TSO’dan e-ticaret ve dijital markalaşma eğitimleri
Aksaray Haberleri Gülistan Doku dosyasında kritik nakil
Aksaray Haberleri İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti Etkinlikleri Başladı
Aksaray Haberleri PFDK’den Beşiktaş, Konyaspor ve Arca Çorum FK’ye ceza
Aksaray Haberleri Malatya Havalimanı’nda yolcu trafiği Nisan’da 60 bini aştı
Aksaray Haberleri Tatile geldiği Trabzon’a bu kez Vali olarak katıldı: Tahir Şahin’den Acısu Şenliği mesajı
Aksaray Haberleri Öğretmenlerin İller Arası Tayinleri Başladı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021