Aksaray Haberleri - 24.02.2018 - 11:53
Aksaray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Kireçli Mevkiine kaçak dökülen moloz ve hafriyatları temizliyor.
Aksaray Belediyesi, inşaat atık ve molozların çevreye gelişi güzel dökülmemesi ve çevrenin kirletilmemesi konusunda vatandaşları uyarıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışma ile kentin çeşitli noktalarına kaçak yollarla dökülen ve aynı zamanda çevre ve görüntü kirliliğine yol açan molozlar temizlenmeye başladı.
Ayrıca Belediyesi tarafından kaçak yollarla dökülen molozların önüne geçmek için bir dizi önleyici tedbirler alındı. Ayrıca Belediyenin belirlediği alanlar dışında hafriyat döküldüğü tespit edilmesi halinde kişilere yönelik gereken cezai işlemin uygulanacağını açıklandı.
Aksaray Haberleri Bakan Çiftçi BHA’ya konuştu: Yeni nesil suç örgütlerine geçit yok
Aksaray Haberleri Antakya Ata Köprüsü yıkılacak
Aksaray Haberleri Isparta32spor’da yeni başkan Ender Kızıltan
Aksaray Haberleri Hatay’da tır alevlere teslim oldu
Aksaray Haberleri Giresun’da altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor
Aksaray Haberleri 69 ilde uyuşturucu operasyonu
Aksaray Haberleri Terör soruşturmasında 178 kişi tutuklandı
Aksaray Haberleri Kars Kaşarı, Avrupa Birliği Coğrafi İşaret Tescili yolunda
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021