Minibüscüler Odasından Başkan Yazgı’ya Teşekkür

Aksaray Haberleri - 27.04.2015 - 10:26

Aksaray Minibüsçüler Odası Başkanı Veysel Öztürk son alınan 147 araçla ilgili Aksaray belediye başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya teşekkür etti.

Biz minibüsçüler odası olarak Aksaray Belediye Başkanımız Sayın Haluk Şahin Yazgı ile birlikte girmiş olduğumuz temaslar sonucu 147 aracımızı yeniledik. Bu araçları alırken belediyemiz bize öncülük ederek ISIZU yetkilisi efe yazıcı ile görüşerek bizler için bire bir pazarlık yaparak araç başı perakende fiyatı 185 bin TL iken 22 bin TL araçlarda indirim yaptırılarak 163 bin TL’ye alındı.

Esnaf kardeşlerimizin 2. El araçları için bayi sahipleri ile görüşerek araç başı 2 bin ekstra ödemeleri sağlanmıştır. Bayilere araçlarını vermek istemeyenler için ise esnaflarımızın araçlarını kendilerinin değerlendirebilmesi için 6 ay süre alınmasını sağlamıştır.

Kanunen toplu taşıma araçların 2017 yılı 7. ayına kadar engellilere uyumlu olması gerektiğini hepimiz biliyoruz. Sağ olsun belediye başkanımız bizlere öncülük ederek 2017 yılı 7. Ayını beklemeden 2015 model araçları alarak Webasto’lu, geri görüş kameraları, iç güvenlik kamerası, jant kapaklı, kışlık lastikli, araç üstü logolu, LCD ekranlı tam donanımlı bu araçları hiçbir ekstra ödemeden bize kazandırarak şehre renk katmamızda bize öncülük etti. Tüm yönetim kurulum adına Belediye Başkanımız Haluk Şahin Yazgı’ya teşekkür ediyoruz.

Aksaray Haberleri Aksaray İHH Başkanı Korkmaz Özgürlük Filosu’nda

Aksaray Haberleri Macera Park Çok Yakında Yeni Sezona Merhaba Diyecek

Aksaray Haberleri Aksaray İHH 2024 Ramazan Faaliyetleri

Aksaray Haberleri Başkan Dinçer Çocukları 23 Nisan Çocuk Şenliğine Davet Etti

Aksaray Haberleri Yeni Belediye Hizmet Binasında Çalışmalar Aralıksız Sürüyor

Aksaray Haberleri Solaklı’da Bir İlk: Kadın Başkan Seçildi

Aksaray Haberleri Başkan Dr. Evren Dinçer Mazbatasını Aldı

Aksaray Haberleri Bayramda Belediye Hizmetleri Kesintisiz Sürecek

Aksaray Haberleri Alanya Aksaraylılar Platformundan Geleneksel İftar

Aksaray Haberleri Aksaray Yerel Seçim Sonuçları

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021