Aksaray Haberleri - 16.07.2019 - 10:24
İtalya’da yapılan Universiade Olimpiyat Oyunlarında Aksaraylı sporcumuz Süleyman Araz’ın da yer aldığı Erkekler Makaralı Yay Takımımız Olimpiyat şampiyonu oldu.
İtalya’nın Napoli kentinde düzenlenen Universiade Olimpiyat Oyunlarında ilimizi başarılı okçularından Süleyman Araz ve Muhammet Yetim’den oluşan Milli Takımımız altın madalyanın sahibi oldu.
Haziran ayında Hollanda da yapılan Okçuluk Dünya Şampiyonasında gümüş madalya kazanan Aksaraylı Milli sporcumuz Süleyman ARAZ ülkemiz adına yeni bir başarıya daha imza atarak Universiade Olimpiyat Oyunlarında Milli Takımımız adına altın madalya kazandı.
Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde antrenörümüz İbrahim Yavuz tarafından eğitilen başarılı sporcumuz Süleyman Araz’ın ferdi olarak da Türkiye’de ki yarışmalarda birçok derecesi bulunuyor.
Aksaray Haberleri PFDK’den Beşiktaş, Konyaspor ve Arca Çorum FK’ye ceza
Aksaray Haberleri Malatya Havalimanı’nda yolcu trafiği Nisan’da 60 bini aştı
Aksaray Haberleri Tatile geldiği Trabzon’a bu kez Vali olarak katıldı: Tahir Şahin’den Acısu Şenliği mesajı
Aksaray Haberleri Öğretmenlerin İller Arası Tayinleri Başladı
Aksaray Haberleri Adalet Bakanlığı’na yeni personel alımı yapılacak
Aksaray Haberleri Manisa Büyükşehir Belediyesi danışmanına gözaltı
Aksaray Haberleri Arapgir’de gönüllere dokunan buluşma
Aksaray Haberleri Soğuk hava depolarındaki 50 bin ton elma için kritik uyarı
Aksaray Haberleri Demiryollarında Engelli Bireylere Ücretsiz Hizmet
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021