Aksaray Haberleri - 15.07.2015 - 18:42
Milletvekili Turan Yaldır 3 Aylık Milletvekili Maşşını alır almaz Bayram öncesi ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Gıda paketleri hazırlatarak ihtiyaç sahiplelerini sevindirdi.
Her fırsatta Milletvekilliğini makam şan şöhret ve maaşı için istemediğini dile getiren genç Milletvekili Yaldırın Bayram öncesi 3 Aylık Milletvekili maşını hesabından çeker çekmez İhtiyaç sahipleri için hazıarlattığı gıda paketlerini farklı noktalarındaki ailere ulaştırdı.
Bayram öncesi böylesi gıda paketlerini alan ihtiyaç sahipleri Milletvekili Turan Yaldıra teşekkür ederek Kimileri Milletvekili maaşının yetmediğini söyler iken Aksaray’ın dertleriyle dertlenen Milletvekilimiz Yaldır Bizleri bu mübarek günden unutmadı kendisi milletvekili olmadan öncede sorunlarınlarıyla yakından ilgilendiklerini belirten vatandaşlar Milletin vekili böyle olur o Seçildikden sonrada bizleri unutmayacağını Aksarayın Milletvekili olacağını her fırsatta kanıtlıyor Allah Yardımcısı olsun dediler.
Bizler “Kendisi tok iken aç komşusunu düşünmeyen Bizden değil Diyen Peygamberin Ümmetiyiz”
Konuyla ilgili Görüşlerini aldığımız Milletvekili Yaldır “Rahmet ve cehennemden kurtuluşa vesile olan bu ramazan ayının son günlerinde oluşan neşe ve huzurun diğer 11 ayda da Aksaray’ımızda devam etmesi temennisinde bulunuyorum.”
Bayramın sevinç ve mutluluğunun hane, hane tüm vatandaşlarımıza ulaşmasının bizlerin en büyük vazifesidir. Bu noktada maddi manevi çalışmalarımız devam edeceğini belirterek ilk olarak şimdiden 3 aylık Milletvekili maaşımızı ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Bu amaç doğrultusunda yardım kolileri hazırlanarak ihtiyaç sahiplerinde bayramlarının bayram olmasını amaçlayarak hanelerde de sevincin tebessümün yer etmesini istiyoruz. Muhabbet duygularımızın merhamet hislerimizin eksilmeden tüm günlerimize yayılması açısından bunun bir adım olarak görülmesini isterken tevazumuzu kaybetmeden yardım elimizi hep Aksaraylı kardeşlerimize uzatacağız. Son olarak bizler ramazanı gönlümüze ev sahibi ettik onu yolcu etmiyoruz yardımlaşmayı müşkul durumda olanları anlamayı terk etmeyeceğimize söz veriyoruz.” dedi.
Aksaray Haberleri Kars Milletvekili Adem Çalkın: Kars’a 24 doktor atandı, yeni hekimler hayırlı olsun
Aksaray Haberleri Terör soruşturmasında 178 kişi tutuklandı
Aksaray Haberleri Kars Kaşarı, Avrupa Birliği Coğrafi İşaret Tescili yolunda
Aksaray Haberleri Çorum’da 83 bin 402 öğrenci karne sevinci yaşadı
Aksaray Haberleri Ankara’da sürücülere uyarı: Trafiğe kapatılacak güzergâhlar açıklandı
Aksaray Haberleri Bakan Yardımcısı Yiğitbaşı genç polisleri tebrik etti: “Allah ayaklarına taş değdirmesin”
Aksaray Haberleri Kars’ta görev yeri değişen mülki idare amirlerine veda programı
Aksaray Haberleri Türkiye ve Suudi Arabistan’dan ticareti hızlandıracak iş birliği
Aksaray Haberleri Van-Mersin Kardeşlik Köprüsü Van TSO tarafından kuruldu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021