Aksaray Haberleri - 24.08.2015 - 18:59
“Esnafımız İstikrar ve Güven İstiyor” dedi. Her fırsatta esnaflarımızla bir araya gelmeye doğrudan iletişim kurmaya gayret eden Aksaray Milletvekili Nevzat PALTA, bu kapsamda Eski Sanayii Caddesi ve Bankalar Caddesi Esnafını ziyaret etti. Ziyaret ettiği her esnaf tarafından oldukça sıcak ve samimi karşılanan Nevzat PALTA ’ya Ak Parti İl Başkanı Abdülkadir KARATAY, Merkez İlçe Başkanı Ömer GİZLENCİ ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.
Vatandaşlarımız, son zamanlarda yaşanan hadiselerle birlikte, 13 yıldır sürdürülen güven ve huzur ortamının öneminin daha iyi anlaşıldığını ve yaşanan bu olumsuzlukların bir an evvel sona ererek, ülkemizin yeniden istikrar ve güven ortamı içerisinde yönetilmesini temenni ettiklerini paylaştılar. İstikrar ve huzurun tesisi için Hükümete olan güvenlerini ve desteklerini bir kez daha paylaşan esnaflarımız, bu desteğin artarak devam edeceğini söylediler.
Kendisine gösterilen teveccühten dolayı memnuniyetini ifade eden Nevzat PALTA; “küçük büyük demeden ekonomimizin temel taşı olan esnaflarımızla olan buluşmalarımız her zaman devam edecek, Aksarayımızın geleceği için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.
Aksaray Haberleri Ankara’da sürücülere uyarı: Trafiğe kapatılacak güzergâhlar açıklandı
Aksaray Haberleri Bakan Yardımcısı Yiğitbaşı genç polisleri tebrik etti: “Allah ayaklarına taş değdirmesin”
Aksaray Haberleri Kars’ta görev yeri değişen mülki idare amirlerine veda programı
Aksaray Haberleri Türkiye ve Suudi Arabistan’dan ticareti hızlandıracak iş birliği
Aksaray Haberleri Van-Mersin Kardeşlik Köprüsü Van TSO tarafından kuruldu
Aksaray Haberleri Mehir Aile Platformu’ndan Brüksel Ticaret Müşavirliğine ziyaret
Aksaray Haberleri AKK’de Söz Onda-Deneyim Paylaşım Platformu söyleşileri devam ediyor: Programın konuğu Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu
Aksaray Haberleri Nallıhan’da öğrenciler karnelerine kavuştu
Aksaray Haberleri Gençlik ve Spor Bakanlığı 1200 sözleşmeli antrenör istihdam edecek
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021