Milletvekili İlknur İnceöz ve Başkan Yazgı Esnafları Ziyaret Etti

Aksaray Haberleri - 11.05.2015 - 16:56

Milletvekili İlknur İnceöz, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, İl Başkanı Abdulkadir Karatay ve Ak Parti heyeti Turizm Caddesi ve Muhsin Çelebi Mahallesi Yaşar Geçgil Sokak üzerindeki esnafları ziyaret etti.

7 Haziran 2015 Genel Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdüren Ak Parti teşkilatı, Turizm caddesinden başlayarak Yaşar Geçgil Sokak üzerindeki esnafları ziyaret ettiler. Milletvekili İlknur İnceöz, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, İl Başkanı Abdülkadir Karatay ve teşkilat üyelerinin katıldığı esnaf gezilerinde halkın istek, talep ve önerilerini alındı. Milletvekili İlknur İnceöz, ülkemizin son 13 yılda geldiğini noktadan bahsedip esnaflardan destek istedi.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı gezi esnasında esnaflarla sohbet edip “Halkımızın bize hep güvendi. Bizde onların güvenini hiçbir zaman boşa çıkarmadık. 2023 hedefiyle yeni Türkiye’nin inşasına hep birlikte katkı sunalım. Bunun için 7 Haziran seçimlerinde sizden destek ve dualarınızı bekliyoruz” dedi.

İl Başkanı Abdulkadir Karatay ise Ak Partinin, Halktan gücünü alan bir teşkilat olduğuna değindi ve ülkenin 13 yılda istikrarlı bir şekilde büyümesinin Halkın desteği sayesinde olduğunu belirtti.

Aksaray Haberleri Aksaray ihracatta yeni rekor kırdı

Aksaray Haberleri Türkiye’de örnek Belediye Başkanı: Halit Doğan’a vatandaştan güçlü destek

Aksaray Haberleri Bozlak: “Mahkeme Kararı Yok, Algı Operasyonu Var!

Aksaray Haberleri Trabzonspor takım otobüsüne Antalya’da taşlı saldırı

Aksaray Haberleri Trabzonspor, Antalya deplasmanından 1 puanla döndü

Aksaray Haberleri Giresun Yağlıdere’de motosiklet ile kamyonet çarpıştı: 2 ölü

Aksaray Haberleri Sanatçı Fatih Ürek hayatını kaybetti

Aksaray Haberleri Aksaray İhracaatta Yeni Rekor Kırdı

Aksaray Haberleri Çiftçilere 255,4 milyon liralık tarımsal destek ödemesi bugün hesaplara yatırılıyor

Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Antalya’da

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021