Yerel Haberler - 27.11.2025 - 7:38
ZONGULDAK – BHA
Milletvekili Avcı, Bakan Göktaş ile son derece verimli bir toplantı yaptıklarını belirterek, Beycuma Akın Tatoğlu Huzurevi’nin kısa sürede hizmete açılması için önemli bir adım atıldığını ifade etti. Avcı, görüşme sırasında Bakan Göktaş’ın huzurevinin açılış sürecinin hızlandırılması yönünde talimat verdiğini ve gerekli ödeneğin Zonguldak’a tahsis edildiğini açıkladı.
Bu gelişmenin Zonguldak için büyük bir kazanım olduğunu vurgulayan Avcı, “Şehrimiz adına son derece önemli bu müjdeyi hemşehrilerimizle paylaşmaktan memnuniyet duyuyorum.” dedi.
Milletvekili Avcı ayrıca, Zonguldak’ın sosyal hizmet alanındaki ihtiyaç ve taleplerini de Bakan Göktaş’a ilettiklerini belirterek, Bakan’ın konuya gösterdiği ilgi ve destek için teşekkür etti.
Yerel Haberler Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan karne günü mesajı
Yerel Haberler Hatay İskenderun’da asansör kazası
Yerel Haberler Artvin’de 22 bin 592 öğrenci karne heyecanı yaşadı
Yerel Haberler Kırıkhan MEM şampiyon oldu
Yerel Haberler Hatay Samandağ’da karne sevinci
Yerel Haberler AKK’de geri dönüşümün önemine dair panel gerçekleştirildi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021