Milletvekili Adem Çalkın’dan Jandarma Teşkilatı’nın 187. kuruluş yıl dönümü mesajı

Yerel Haberler - 14.06.2026 - 0:00

KARS – BHA 

Milletvekili Çalkın, mesajında Jandarma Teşkilatı’nın ülkenin huzur ve güvenliğinin teminatı olduğunu belirterek, fedakârca görev yapan tüm jandarma personelinin kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Çalkın, “Aziz milletimizin huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden görev yapan, vatan sevgisiyle fedakârca hizmet eden Jandarma Teşkilatımızın 187. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

Jandarma teşkilatının 1839 yılından bu yana büyük bir özveriyle görev yaptığını vurgulayan Çalkın, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, kamu düzeninin korunması ve suçla mücadele alanlarında önemli sorumluluklar üstlenen teşkilatın, milletin gönlünde müstesna bir yere sahip olduğunu kaydetti.

Mesajında şehit ve gazileri de anan Çalkın, “Vatanımızın birliği, beraberliği ve güvenliği uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle yad ediyor, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Milletvekili Çalkın, görevleri başındaki tüm jandarma personeline başarılar dileyerek, Jandarma Teşkilatı’nın 187. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Yerel Haberler Ordu Şehir Hastanesi’ne ulaşımda yeni düzenleme

Yerel Haberler Şanlıurfa Birecik’te 40 kilometrelik grup yolunda asfalt çalışmaları tamamlandı

Yerel Haberler Ankara’da “Ailem Güvende” operasyonu: 20 pavyon mühürlendi

Yerel Haberler Ağustosta en fazla ciro artışı hizmet sektöründe

Yerel Haberler Çayeli Bakır Analiz Laboratuvarı, TÜRKAK denetimini başarıyla tamamladı

Yerel Haberler Ticarette sınırlı artış, perakendede güçlü yükseliş

Yerel Haberler Türkiye’nin ihracatı eylülde yüzde 15,4 arttı

Yerel Haberler GSB burs ve kredi başvuruları başladı: Son gün 16 Ekim

Yerel Haberler “Ceza Sahası” belgeseline festivalden iki ödül

Yerel Haberler Yedi asırlık miras: Cumalıkızık

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021