Milletvekili Adem Çalkın’dan Jandarma Teşkilatı’nın 187. kuruluş yıl dönümü mesajı

Yerel Haberler - 14.06.2026 - 0:00

KARS – BHA 

Milletvekili Çalkın, mesajında Jandarma Teşkilatı’nın ülkenin huzur ve güvenliğinin teminatı olduğunu belirterek, fedakârca görev yapan tüm jandarma personelinin kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Çalkın, “Aziz milletimizin huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden görev yapan, vatan sevgisiyle fedakârca hizmet eden Jandarma Teşkilatımızın 187. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

Jandarma teşkilatının 1839 yılından bu yana büyük bir özveriyle görev yaptığını vurgulayan Çalkın, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, kamu düzeninin korunması ve suçla mücadele alanlarında önemli sorumluluklar üstlenen teşkilatın, milletin gönlünde müstesna bir yere sahip olduğunu kaydetti.

Mesajında şehit ve gazileri de anan Çalkın, “Vatanımızın birliği, beraberliği ve güvenliği uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle yad ediyor, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Milletvekili Çalkın, görevleri başındaki tüm jandarma personeline başarılar dileyerek, Jandarma Teşkilatı’nın 187. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Yerel Haberler Ankara Kent Konseyi’nden binlerce kişilik milli maç buluşması

Yerel Haberler Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kerkük Valisi Ağa’nın Ailesine Taziye Mesajı

Yerel Haberler İçişleri Bakan Yardımcısı Turan: Çocuklarımızın üzerinden kirli ellerinizi çekin

Yerel Haberler MHP’den Isparta’lı çiftçiye destek çağrısı

Yerel Haberler Yeni haftada termometreler yükselecek

Yerel Haberler Turizmde ‘altın sezon’ başladı: 5 ayda 40 milyon turist bekleniyor

Yerel Haberler KADES ihbarına müdahale eden polis memuru hayatını kaybetti

Yerel Haberler RİDEVA’da Rize’nin birlik ve gelecek vizyonu konuşuldu

Yerel Haberler Kilis’te Milli Takım coşkusu: Cumhuriyet Meydanı Avustralya maçı için kırmızı beyaza büründü

Yerel Haberler Çorum’da şiddetli yağış sonrası ağaç devrildi araçlar hasar gördü

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021