Milas Belediyesi’nden DMD hastası çocuklara havuz desteği

Yerel Haberler - 11.10.2025 - 14:40

MUĞLA-BHA

Milas Belediyesi de çocukların yanlarında olarak gelişimlerine destek sağlamak amacıyla çalışmalar gerçekleştiriyor. Milas Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi’nde bulunan kapalı yüzme havuzunda çocukları yüzme sporuyla tanıştıran Milas Belediyesi, Göktuğ ve Mehmet için haftada bir saat özel seanslar gerçekleştiriyor.

Çocukların fiziksel gelişimlerine destek olmak hedefleniyor… Kasların güçlenmesine ve eklemlerin korunmasına yardımcı olan en güvenli egzersizlerde biri olan yüzme sporuyla DMD hastası çocukların hem fiziksel gelişimlerine destek olmak hem de suyla güvenli, keyifli bir bağ kurmaları hedefleniyor.

Milas Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde yer alan yüzme antrenörü eşliğinde çalışmalarını gerçekleştiren çocuklar, eğitmenlerinin verdiği direktifleri uygulayıp keyifle vakit geçirerek sağlıklı bir yaşam noktasında sağlam adımlar atıyor.

Yerel Haberler Hatay’da tır alevlere teslim oldu

Yerel Haberler Akdeniz Üniversitesi’nde başarılı böbrek nakli

Yerel Haberler Giresun’da altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor

Yerel Haberler Kaş’ta kıtaları birleştiren maraton: Meis-Kaş yüzme yarışı tamamlandı

Yerel Haberler 69 ilde uyuşturucu operasyonu

Yerel Haberler Antalya’da Orman yangını alarmı

Yerel Haberler Yaz Etkinlikleri Kent Orkestrası konseriyle başladı

Yerel Haberler Kars’ta 51 suç kaydıyla aranan ve şahıs yakalandı

Yerel Haberler Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye NATO’nun güvenliğine katkı sunan müttefiklerin başındadır

Yerel Haberler Dışişleri Bakanlığı’ndan İsrail’in Suriye’deki saldırılarına tepki

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021