MHP İlçe Başkanı Çıtak’ın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı

Aksaray Haberleri - 03.12.2018 - 10:01

MHP Aksaray Merkez İlçe Başkanı İrfan ÇITAK’ın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı;

3 Aralık Dünya Engelliler Günü ülkemizde ve tüm dünyada engelli insanlarımıza olan farkındalığı artırmış ve engellilerimizin yaşam standartlarını geliştirmede önemli bir bilinç sağlamıştır. Günümüzde engelli vatandaşlarımız spordan eğitime, sosyal aktivitelere kısaca yaşamın pek çok alanında aktif bir birey olarak yer alabilmektedir.

Engelli olan vatandaşlarımızın toplumsal hayatta varlık göstermeleri ve kendilerine yer bulmaları, şüphesiz tüm toplumumuzu güçlendirecektir. Unutulmamalıdır ki her sağlıklı insan aslında bir engelli adayıdır ve her insan aniden bu hizmetlere muhtaç duruma gelebilir. Dolayısıyla engeli olan kardeşlerimizin ihtiyaçlarını doğru tespit etmek, seslerini daha çok duymak, sorunlarına kalıcı çözümler üretmek; toplumsal bağlarımızı kuvvetlendirmek ve gönül köprüleri tesis etmek adına son derece önem arz etmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, engeli olan tüm vatandaşlarımızın “3 Aralık Dünya Engelliler Günü”nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Aksaray Haberleri İran Dışişleri Bakanı Arakçi: Tehdit ortamında müzakere mümkün değil

Aksaray Haberleri Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Hükümeti Başbakan Yardımcısı, Turizm, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Beypazarı’nda

Aksaray Haberleri AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, “Köklerden Geleceğe Kadın Çalıştayı”na katıldı

Aksaray Haberleri Bahis soruşturmasında 314 antrenöre men cezası

Aksaray Haberleri Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne Yeni Atama

Aksaray Haberleri Kağızman’da üreticilere Bitki Koruma Eğitimi

Aksaray Haberleri Fenerbahçe’nin rakibi Nottingham Forest oldu

Aksaray Haberleri Fenerbahçe’nin rakibi belli oluyor

Aksaray Haberleri Aksaray’da TOKİ Kurası Çekildi: 2 Bin 353 Aile Ev Hayaline Kavuştu

Aksaray Haberleri Kars’ta 2 gündür kayıp olan genç asansör boşluğunda ölü bulundu

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021