MHP Aksaray İl Başkanı Kaşlı’dan 10 Kasım mesajı

Aksaray Haberleri - 10.11.2016 - 9:15

MHP Aksaray İl Başkanı Ramazan Kaşlı yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucu Lideri ilk Cumhurbaşkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 78. Yıl dönümü münasebetiyle yayınladığı mesajda, Atatürk’ün milliyetçilik anlayışının, vatan sevgisinin, devlet adamlığının, millete olan inancının ve ihanete karşı tavizsiz duruşunun herkesçe örnek alınması gerektiğini söyledi.

BUGÜN DAHA ÇOK ARIYOR VE ÖZLÜYORUZ Türk-İslam düşmanlarının kirli oyunları, himayemiz altındaki unsurların ihaneti ve devlet yönetimindeki zafiyet sonucunda çöken küresel bir güç olan Osmanlı’nın küllerinden milli bir devlet kurmayı başaran Milli Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü bugün daha çok arıyor ve özlüyoruz.

DÜŞMANLARININ DAHİ HAKKINI TESLİM ETTİĞİ LİDERDİ Fiziki işgalin yanında dil, kültür, tarih, sanat gibi hayatın her alanındaki işgalleri de zillet kabul eden ve kısa hayatının tamamında bu işgallere karşı mücadele veren Atatürk, bugün düşmanlarının dahi hakkını teslim ettiği büyük bir liderdi. Kuşkusuz O’nun en büyük özellikleri tavizsiz Türk milliyetçiliği, üstün vatan sevgisi, seçkin devlet adamlığı, milletine olan sarsılmaz inancıydı. Bütün icraatlarında bunları görmekteyiz.

İHANETE KARŞI TAVİZSİZ DURUŞU “Ayrıca yaşadığımız süreçten ötürü Atatürk’ün yoğunlaşmamız gereken bir başka özelliği de ihanete karşı tavizsiz duruşu ki; bugün herkesin ‘o duruş’u örnek alması lazım gelmektedir. Bir asır önce de rağbet gören ‘din kisvesi’nin 15 Temmuz’da nelere mal olduğunu yaşadık, yaşamaya devam ediyoruz. Türkiye bugün insan hakları, ifade özgürlüğü gibi değişik maskelerle gizlenmiş bölücü ihanetin korunması gafletine de tanıklık etmektedir. Türkiye artık gaflet, dalalet ve ihanet sarmalından çıkmalıdır.

10 KASIMLAR VESİLE OLSUN Dolayısıyla; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anarken, 10 Kasımların Atatürk’ü daha iyi anlamaya, O’nun bağrından çıktığı Türk milletinin esenliği yolunda verdiği muhteşem destansı mücadeleyi daha iyi tahlil etmeye ve günümüzde yaşadığımız dertlere milli bir reçete olarak uyarlamaya vesile olmasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; Türkiye Cumhuriyeti’ni kurarak bizlere emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kere daha rahmetle minnetle anıyor, eserlerine ve fikirlerine sahip çıkacağımız inancını paylaşmak istiyorum. Ruhu şad olsun!”

Aksaray Haberleri Solaklı’da Bir İlk: Kadın Başkan Seçildi

Aksaray Haberleri Başkan Dr. Evren Dinçer Mazbatasını Aldı

Aksaray Haberleri Bayramda Belediye Hizmetleri Kesintisiz Sürecek

Aksaray Haberleri Alanya Aksaraylılar Platformundan Geleneksel İftar

Aksaray Haberleri Aksaray Yerel Seçim Sonuçları

Aksaray Haberleri Aksaray’daki Dadaşlar İftar Yemeğinde bir araya geldiler

Aksaray Haberleri Süt üreticileri birliği basınla iftarda buluştu

Aksaray Haberleri Ortaköy MYO’da Kardeşlik ve Kaynaşma İftarı

Aksaray Haberleri Dinçer, Öğretmenlerle İftarda Buluştu

Aksaray Haberleri Aksaray Belediyesi, AYT ve TYT Kurslarına Devam Ediyor

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021