Meteoroloji’den yağış ve sıcaklık düşüşü uyarısı

Yerel Haberler - 17.09.2025 - 7:42

ANKARA – BHA

Hava Tahmin Uzmanı Fevzi Burak Tekin, yaptığı değerlendirmede yarın yurdun büyük bölümünde yağış beklenmediğini söyledi. Tekin, “Çarşamba günü Trabzon, Rize, Artvin çevreleri ile gece saatlerinde Kırklareli ve İstanbul’un Karadeniz’e bakan kıyı kesimlerinde yağış görülecek” dedi.

Perşembe günü itibarıyla Türkiye’nin yeni bir yağışlı havanın etkisine gireceğini belirten Tekin, özellikle Marmara’nın doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi, Mersin, Adana ve Hatay çevrelerinde yağışların etkili olacağını kaydetti. Batı Karadeniz ve Doğu Karadeniz’in kıyı illeriyle Kocaeli, Sakarya, Bolu, Karabük ve Ordu’da yağışların yer yer kuvvetli olacağı uyarısında bulundu.

Cuma günü de yağışların kuzey ve doğu bölgelerde devam edeceğini aktaran Tekin, Karadeniz’in kıyı şeridi ile Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunda yağışların kuvvetli olabileceğini belirtti. Hafta sonuna doğru yağışlı sistemin etkisini azaltacağı ifade edildi.

Üç büyükşehirde hava durumu

Yerel Haberler Artvinli Gazeteci Tolga Gül vefatının ikinci yılında özlemle anıldı

Yerel Haberler Erzurum 9. Kolordu Komutanı Tümgeneral Akyıldız, Artvin’de

Yerel Haberler 6 il için sarı kodlu uyarı verildi

Yerel Haberler Isparta’da kuzu göbeği sezonu başladı

Yerel Haberler AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın’dan Ankara’da ziyaret

Yerel Haberler Giresun Dal-Çık projesi yeniden ihale ediliyor

Yerel Haberler Yatırım fonlarında vergi sistemi değişti

Yerel Haberler Ankara Kent Konseyi 3. tavsiye kararları genel kurulunu yapıyor…

Yerel Haberler MTSO Başkanı Sadıkoğlu : Depremzede esnafa öncelik verilsin

Yerel Haberler Akçadağ Belediyesi yeni hizmet binası için ilk kazmayı vurdu

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021