Yerel Haberler - 14.08.2025 - 9:10
İSTANBUL – BHA
Buna göre, Batı Karadeniz’de öğle saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğudan 6 ila 8 kuvvetinde esecek fırtınanın, yarın akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.
Marmara Bölgesi’nde de öğle saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğudan 6 ila 8 kuvvetinde esmesi öngörülen fırtınanın, cumartesi akşam saatlerinden sonra sona ermesi bekleniyor.
Kuzey Ege’de ise yarın öğle saatlerinden itibaren kuzey, yarın akşam saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğudan 6 ila 8 kuvvetinde esmesi tahmin edilen fırtınanın cumartesi akşam saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği bildirildi.
Yerel Haberler Isparta’da “yaşayan miras şöleni”ne yoğun ilgi
Yerel Haberler Her Yaşta Sanat Çalıştayı’na büyük ilgi
Yerel Haberler İstihdamda hedef nitelikli iş gücü
Yerel Haberler Altın fiyatlarında güncel durum
Yerel Haberler A Milli Takım, Dünya Kupası bileti için final maçına çıkacak
Yerel Haberler Küresel gerilim altını hareketlendirdi
Yerel Haberler 5 yerleşim yeri için sandık kurulacak
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021