Yerel Haberler - 27.11.2025 - 9:59
ANKARA-BHA
Meteoroloji verilerine göre, bugün ve yarın Marmara ile Ege bölgelerinde güneyli yönlerden esecek kuvvetli rüzgar etkili olacak. Sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyretse de rüzgarın etkisiyle kıyı Ege ve Marmara’da yer yer gök gürültülü sağanak görülecek.
Hafta sonu batıdan gelen yağışlı sistemin, İç Anadolu, Akdeniz ve Karadeniz bölgelerine de yayılması bekleniyor. Pazar günü ise yağışlar yurt genelinde etkili olacak.
1 Aralık Pazartesi itibarıyla Doğu Anadolu Bölgesi’nde sıcaklıklar hissedilir derecede düşecek. Doğu illerinde karla karışık yağmur ve kar yağışı etkili olacak. Yağışlı sistemin 2 Aralık Salı günü etkisini kaybetmesi bekleniyor, ancak hava sıcaklıkları hafta ortasına kadar mevsim normalleri civarında seyredecek.
Meteoroloji yetkilileri, ani sıcaklık değişimleri, batı kesimlerdeki kuvvetli rüzgar ve doğu bölgelerindeki kar yağışı nedeniyle vatandaşların tedbirli ve dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulundu.
Yerel Haberler Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan karne günü mesajı
Yerel Haberler Hatay İskenderun’da asansör kazası
Yerel Haberler Artvin’de 22 bin 592 öğrenci karne heyecanı yaşadı
Yerel Haberler Kırıkhan MEM şampiyon oldu
Yerel Haberler Hatay Samandağ’da karne sevinci
Yerel Haberler AKK’de geri dönüşümün önemine dair panel gerçekleştirildi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021