Yerel Haberler - 22.07.2026 - 0:00
MERSİN – BHA
Soruşturma kapsamında, 2025 yılından bu yana haklarında en az üç kez “kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak ya da uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak” suçundan adli işlem yapılan ve halen uyuşturucu kullandıkları tespit edilen toplam 52 şüpheli belirlendi.
Operasyonda 42 şüpheli yakalanarak gözaltına alınırken, adreslerinde bulunamayan 10 şüphelinin yakalanması için çalışmaların devam ettiği bildirildi.
Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda 31 adet sentetik ecza hap, 25 gram sentetik kannabinoid ile yaklaşık 1 gram alfametilfenetilamin olduğu değerlendirilen sentetik uyuşturucu ham maddesi ele geçirildi. Ele geçirilen maddeler muhafaza altına alınırken, kriminal inceleme başlatıldı.
Gözaltına alınan şüpheliler hakkında adli işlemler sürerken, soruşturmanın Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çok yönlü ve titizlikle devam ettiği belirtildi.
Yerel Haberler Kars’ta gübre denetimleri gerçekleştirildi
Yerel Haberler Hayat Aras: Novosibirsk’te güvenin ve ortak kültürün izinde
Yerel Haberler Antalya Kepez’de orman yangını
Yerel Haberler Meteoroloji uyardı: Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor
Yerel Haberler Kars Valisi Ziya Polat, Şavşat Heyetini ağırladı
Yerel Haberler Yerli turistin seyahat harcaması 100 milyar lirayı aştı
Yerel Haberler Hatay Bâyezîd-i Bistâmî Türbesi’nin restorasyonu tamamlandı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021