Mersin Limanına Bağlanacak Demir Yolu Projemiz Ticaret Hacmini 3 Kat Büyütecek

Aksaray Haberleri - 26.04.2015 - 10:00

MHP Aksaray Milletvekili Adayları Turan YALDIR ve Tuğrul KARACAER günün ilk ziyaretini MHP İl başkanı Ayhan EREL, Merkez İlçe başkanı Ferit KÖSE ve yönetimleri ile birlikte Aksaray Ticaret Odası Başkanı, meclis başkanı ve yönetimi ile bir araya gelerek ATSO ile yaptılar. Ticaret Odası Başkanı Ahmet KOÇAŞ’ın nazik hediyesini kabul eden adaylar, Aksaray sanayisi adına ne yapılabileceğinin konuşulduğu ziyaretin ardından, Aksaray Organize sanayi bölgesine geçtiler.

MHP Milletvekili adayları 20.000 işçinin ekmek kapısı olan organize sanayi sitesinde çok değerli yatırımcılar, ve sanayinin bel kemiği olan işçiler ile hasbihal edip, kaygı ve beklentileri dinleyerek bu beklentiler konusunda üretmiş oldukları projeleri onlarla paylaştılar.

Adaylar yaptıkları açıklamada ‘’ Mersin limanına bağlanmasını arzu ettiğimiz demir yolu projemizi onlara ilettik, bu projenin hayata geçmesi ile 200 fabrika ve 20.000 işçinin ekmek kapısı olan organize sanayimizin ticaret hacmi en az 3 kat daha büyüyecektir… Aksaray’ımızın işsizlik sorunu tamamen çözülecektir… Ayrıca beklentiler doğrultusunda çalışmalarımız devam edecek. Bizleri bağrına basan yatırımcılarımıza ve bizlere kucak açan tüm işçi kardeşlerimize teşekkür eder, onlara layık olmak için elimizden geleni yapacagımızı belirtmek isteriz… Biliyoruz k oranize sanayi mensuplarıda bizimle yürüyecek ‘’ dediler.

Aksaray Haberleri Antalya’daki otobüs faciasında ihmal iddiası

Aksaray Haberleri MHP Aksaray İl Teşkilatında “Asıl-Vekil Buluşması”

Aksaray Haberleri Antalya–Isparta karayolunda feci kazada ölenlerin isimleri belli oldu

Aksaray Haberleri Habur Gümrük Kapısı’nda 41 kilogram altın ele geçirildi

Aksaray Haberleri Dereboğazı yolu yine can aldı 7 ölü 5 yaralı

Aksaray Haberleri Liman ve havalimanında büyük uyuşturucu operasyonu

Aksaray Haberleri Aksaray, Stratejik Sanayide Yeni Merkez Oluyor

Aksaray Haberleri Antalya’da yolcu otobüsü devrildi: 8 ölü, 26 yaralı

Aksaray Haberleri Araç muayenelerinde rekor: 13 milyondan fazla kontrol yapıldı

Aksaray Haberleri Antalya yolunda yolcu otobüsü kazası

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021