Aksaray Haberleri - 12.12.2018 - 9:04
Merkez Büro Çalışanları Sendikası (Merkez Büro Sen) İl Başkanı İdris BOLAKAR, Aksaray Baro Başkanı Av. Ramazan Erhan TOPRAK’ ı ziyaret etti.
Ziyarette Tüm Memur Sen Konfedarasyonu ve Merkez Büro Çalışanları sendikası’nın memurlar adına yürüttüğü faaliyetler hakkında bilgilendirmelerde bulunan Bolakar hukukun üstünlüğüne vurgu yaptı.
Bolakar “Tüm Memur Sen Konfederasyonuna bağlı Merkez Büro Çalışanları Sendikası olarak ziyaretlerimiz, üye kayıtlarımız ve faaliyetlerimiz hız kesmeden devam ediyor.
Sendikacılığın yasal mevzuatı dışına çıkılmadan yapılması hususunu, tüm kamu kurumlarında memurlar arasında adil, iş barışını sağlayıcı, eşit fırsatların tanınmasını haykırmaya devam ediyoruz.
Evine ve ailesine ekmek götürmekten başka bir derdi olmayan bu güzel ülkemizin memurlarının, sesi olma noktasında faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Yürütmekte olduğu memuriyeti nedeniyle haksızlığa uğramış memur emekçilerimize gerekli hukuki desteği sağlamaya devam edeceğiz.
Son zamanlarda mobbing ( psikolojik taciz), baskı kurarak yıldırma, amirlik görevini kötüye kullanma, memurlar arasında ayrımcılık yapma, bezdirme, huzursuz etmek gibi hukuksuz yollarla memuru istifaya zorlama durumlarına karşı memur ve ailelerinin ızdırabının dinmesi için farkındalık oluşturmaya çalışıyoruz.
Bu vesile ile adalet mekanizmasının üstlendiği görevin önemini vurgulamak isterim. Adalet mekanizması içerinde üstlenmiş olduğunuz Baro Başkanlığı görevinizin hayırlı olmasını dilerim. ” dedi.
Baro Başkanı Av.Ramazan Erhan TOPRAK ise: “Baro Başkanlığımıza yaptığınız nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür eder, başarılarınızın devamını dilerim ”dedi.
Aksaray Haberleri Şimşek: Turizm geliri 2025’te 65,2 milyar dolara ulaştı
Aksaray Haberleri İnternetten altın alımında risk artıyor
Aksaray Haberleri Aksaray OSB Alarmda: Güvenlik Ön Planda
Aksaray Haberleri Fenerbahçe’nin rakibi bugün belli oluyor
Aksaray Haberleri Kadın işsizliği 12 yılın en düşük düzeyine geriledi
Aksaray Haberleri Şam yönetimi ile YPG arasında ateşkes ve entegrasyon anlaşması
Aksaray Haberleri AJet’in yurt dışı bağlantılı uçuşlarında indirim
Aksaray Haberleri Fenerbahçe Avrupa’da istikrarını sürdürüyor
Aksaray Haberleri KVKK’dan Kişisel Verileri Koruma Günü’nde 3 ayrı yarışma
Aksaray Haberleri CİMER’e yapılan acil başvuru sonrası Altındağ’da bina boşaltıldı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021