Mehmetçiğe Destek İçin Bayrak Kampanyası

Belediye Haberleri - 29.01.2018 - 14:32

Aksaray Belediyesi, Türk Silahlı Kuvvetleri(TSK)’nin Afrin’de başlattığı Zeytin Dalı Harekâtına destek vermek amacıyla “Mehmetçiğimizin Yanındayız” adı altında bayrak kampanyası başlattı.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Afrin Harekâtı ile ilgili yaptığı değerlendirmede; “Birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenler geçmişte olduğu gibi bugünde hüsrana uğrayacaktır. Millet olarak Afrin Harekâtına katılan kahraman ordumuzun her zaman yanındayız” ifadelerini kullandı. TSK’nın başlattığı Zeytin Dalı Harekâtının başarıyla tamamlanması için dua ettiğini söyledi.

TSK’nın Afrin’de destan yazmayı sürdürdüğünü açıklayan Başkan Yazgı, Aksaray Belediyesi olarak Mehmetçiğe destek için vatandaşların ev ve iş yerlerini Türk Bayrağı ile donatma çağrısında bulundu.

Aksaray Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan duyuruda; Türk Bayrağı isteyenlerin Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden temin edebilecekleri açıklandı.

Belediye Haberleri Kars’ta 51 suç kaydıyla aranan ve 42 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Belediye Haberleri Bakan Çiftçi BHA’ya konuştu: Yeni nesil suç örgütlerine geçit yok

Belediye Haberleri Isparta il özel idaresi’nden yeni vizyon: Hedef ulusal ve uluslararası fonlar

Belediye Haberleri Antakya Ata Köprüsü yıkılacak

Belediye Haberleri Isparta32spor’da yeni başkan Ender Kızıltan

Belediye Haberleri Hatay’da tır alevlere teslim oldu

Belediye Haberleri Giresun’da altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor

Belediye Haberleri 69 ilde uyuşturucu operasyonu

Belediye Haberleri Terör soruşturmasında 178 kişi tutuklandı

Belediye Haberleri Kars Kaşarı, Avrupa Birliği Coğrafi İşaret Tescili yolunda

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021