Medeniyet Gölgesinde Gençlerle Söyleyişi

Ana Manşet - 06.08.2022 - 9:31

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu öncülüğünde gençlere yönelik düzenlenen projeler devam ediyor.

Aksaray’da valilik tarafından hazırlanan gençlik projeleri gençlerin gösterdiği yoğun ilgi ile devam ediyor. Düzenlenen projelerle gençlerin kendilerini ifade etme, hayatlarında hiç unutamayacakları deneyimler kazanarak yaşadıkları toplumun bir parçası olarak sorumluluklarının önemi vurgulanıyor.

‘Gelecek bugünün gençlerinde’ diyerek her platformda gençlerle bir araya gelen Vali Hamza Aydoğdu; Aksaray Milli Eğitim Müdürlüğü ile İl Müftülüğü işbirliğinde düzenlenen ‘Medeniyet Gölgesinde Gençlerle Söyleyişi’ programında gençlerle buluştu.

-Bugünün gençleri, gelecekte çok güzel işler yapacak

Karamanoğlu Ulu Cami bahçesinde düzenlenen programda gençlerle samimi bir söyleyişi gerçekleştiren Vali Aydoğdu gençlere: ‘Biz sizlerden yaşlıyız, siz bizden büyüksünüz’ diyerek bugünün gençlerinin gelecekte çok güzel işler yapacağına inandığını söyledi.

Programa katılan yaklaşık 150 öğrenci ile gerçekleştirdikleri söyleyişide konuşan Vali Aydoğdu; “Hepimiz bu şehirde yaşıyoruz. Biz sizinle beraber Aksaray’ın çehresini değiştirebiliriz. Ancak gençlerin hayata sadece akademik başarı olarak baktığını görüyoruz. Gençler sadece bunu düşünmek size mutluluk getirmez. Kendinizi sadece bu başarıya kodlamayın. Gençsiniz hayatınızın kıymetini bilin. Anınızı yaşayın, küçük şeylerle mutlu olmayı lütfen bilin”

-İyilikleri hep beraber çoğaltacağız

İdareci olarak kendisi ve birlikte çalıştığı birim amirlerinin tek bir gayesi olduğunu aktaran Vali Aydoğdu; “Bizim tek bir gayemiz var. Arkamızda güzel bir hikaye bırakmak. Hep beraber iyilikleri çoğaltacağız. Gençler sizlerde bizi teşvik edeceksiniz. Hep birlikte iyilikleri çoğaltmaya devam edeceğiz. Sizlerin sayesinde etrafımızda ki olumsuzlukları, eksiklikleri görüyoruz. Sizler bizim gözümüz, kulağımız her şeyimiz oluyorsunuz. Bizim nihai hedefimiz şu gençler kendilerini bu şehirde huzurlu ve güvenli bir ortamda hissetsinler ”dedi.

Valilik tarafından başlatılan ‘Köyümde Üç Gün’ adlı gençlik projesine katılan öğrencilerin paylaşım yaptığı programda gençlerin görüş ve önerilerini dinleyen Vali Aydoğdu; eğitim konusunda önemli çalışmaları hayata geçireceklerini ifade ederek; DYK kursları, deneme sınavları ile ilgili öğrencilerin ihtiyaçlarına cevap verecek seviyede bir projeyi hayata geçireceklerini söyledi. ‘Size bir müjde vermek istiyorum ’diyen Vali Aydoğdu; 2022-2023 eğitim öğretim döneminde Aksaray’da YKS sınavına girecek bütün öğrencilerin sınav giriş ücretlerinin Valilik tarafından karşılanacağını belirtti.

Ana Manşet Bayramda otobüs seferlerine ek imkan

Ana Manşet Gürlek’ten Özel’e hukuki hamle: “Delilsiz iddialar algı operasyonu”

Ana Manşet Hatay’da emniyet güçleri tarafından iki hükümlü yakalandı

Ana Manşet Yurt dışından getirilen elektronik cihazların bandrol ücretleri değişmedi

Ana Manşet İran’dan FIFA’ya güvenlik talebi: “Maçlar Meksika’da oynansın”

Ana Manşet Yayla ortaokulu inşaatı yüzde 50 seviyesine ulaştı

Ana Manşet Başkan Üstün ve Kaymakam Eroğlu Hatay’da incelemelerde bulundu

Ana Manşet AYBÜ Binicilik takımı sezona kupayla merhaba dedi

Ana Manşet Sosyal medya fenomeni Testo Taylan hakkında soruşturma

Ana Manşet Vali Ziya Polat Şehit Ailesine İftarda misafir oldu

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021