Aksaray Haberleri - 13.07.2019 - 10:14
Aksaray İL Genel Meclis Başkanı M.Mehmet TÜZÜN, 15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Başkan Tüzün mesajında şu ifadelere yer verdi; 15 Temmuz gecesi, ülkemize, geleceğimize kast eden hain terör örgütü ve arkasındaki küresel güçler tarafından planlanan kanlı darbe girişimiyle bu millete tuzak kurmak istendi.Ancak her şeyi hesapladıklarını sanan hainler, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dirayetini ve tarihi sokaklara çıkın çağrısını,bu milletin asaletini, cesaretini ve dik duruşunu hesaba katmadılar.
İman ve bayrağın ahenkleşen kudretiyle yurduna göz dikenleri yok eden aziz milletimizin kahramanlığı asla unutulmayacaktır. 15 Temmuz’da gürleyen topların sesine, fethi müjdeleyen tekbir sesleriyle karşılık veren şehitlerimizi ve gazilerimizi asla unutmadık ve unutmayacağız da.
Meclis Başkanı Mehmet TÜZÜN son olarak ; Şu bilinmelidir ki; bu ülkenin bayrağı yere düşmeyecek, ezan dinmeyecektir. Allah bu ülkeye ahirete kadar bir daha 15 Temmuz gibi geceleri yaşatmasın.Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz gecesi şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, canını ortaya koyarak gazi olan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum,dedi.
Aksaray Haberleri Eskader’in düzenlediği “Babıabi Sohbetleri” Programında, D. Mehmet Doğan konuşuldu
Aksaray Haberleri Meteoroloji’den çifte uyarı: Sağanak yağış ve kuvvetli rüzgara dikkat
Aksaray Haberleri Haziran ayı doğum yardımı ödemeleri annelerin hesaplarına geçti
Aksaray Haberleri Burdur lisesi mezuniyet töreninde Japon esintisi
Aksaray Haberleri Dünya Kupası’nda tarihi rekor: Tribünlerde 3,6 milyon seyirci
Aksaray Haberleri Beşiktaş GAİN’e EuroLeague daveti
Aksaray Haberleri “Kağılcık Ekolojik Teke Obası” törenle hizmete açıldı
Aksaray Haberleri Şile Belediyesi soruşturmasında 16 şüpheli gözaltına alındı
Aksaray Haberleri Antalya’da orman işçilerine MYK sınavı yapıldı
Aksaray Haberleri Ekmek meselesi ATSO gündeminde
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021