Aksaray Haberleri - 20.03.2018 - 9:31
Aksaray İL Genel Meclis Başkanı M.Mehmet Tüzün il özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ ile birlikte Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay,Eskil Ak Parti ilçe başkanı Ali Mutlu,Eskil merkez ve civar köy muhtarları ile il özel idaresinde bir araya geldiler.
Meclis Başkanı Mehmet Tüzün yaptığı açıklamada;
İlimiz adına önemli hizmetlerin hayata geçmesinde ve vatandaşlarımıza ulaşmasında en önemli görev İl Genel Meclisimize düşmektedir.Meclisimizin İlimizin genelini ilgilendiren konularda hızlı ve zamanında almış olduğu kararlar doğrultusunda hareket eden özel idaremiz Aksaray genelinde merkez, kırsal, uzak yakın ayırımı yapmaksızın ihtiyaç duyulan tüm hizmetleri vatandaşlarımıza eksiksiz götürmektedir.
Hükümetimizin gösterdiği atılımların ekonomik büyümenin ve sosyal gelişmenin bizler de yerelde destekleyicisi ve güç katan ekibi olmaya 2018 çalışma yılı sezonunda da devam edeceğiz.
Yerelde her insanımıza hizmet götürülmesi için aktarılan kaynakların en verimli ve en etkin bir şekilde kullanılması için var gücümüzle gayret edeceğiz.
Devletimizin istikrarını, çıkarlarını, gülen yüzünü ve gelişim potansiyelini en uzaktaki köye dahi götürdüğümüz hizmetlerle perçinleyeceğiz.
Eskil ilçemizin ve köylerimizin yatırım ve izleme konusunda Belediye başkanımız,ilçe başkanımız ve köy muhtarlarımız ile birlikte istişarede bulunduk.Genel Sekreterimiz Ramazan bey planlama ve yapılacak hizmetlerimiz hakkında bilgilendirme yaptı.İl Genel Meclisi Üyeleri ve Genel Sekreterimiz öncülüğünde özel idare yöneticileri ile sık sık değerlendirme ve planlama toplantıları gerçekleştirdik.2018 yılı yatırım programı hazırlık bütçesinin çalışmalarının tüm il geneline eşit, adil ve aciliyet sırasına göre hazırladık,İl Özel İdaresi bütçemizden ayırdığımız kaynaklarla yapımını gerçekleştireceğimiz hizmetlerimizi yapılan planlama dahilinde gerçekleştireceğiz.Herkes bizim birinci sınıf vatandaşımız, aynı hizmeti hak ediyor.Aynı uyum, birlik ve beraberlik içerisinde eskisinden daha fazla çalışacağımızı rahatlıkla söyleyebiliriz.Eskil ilçemiz dahil olmak üzere ilimizdeki tüm ilçe ve köylerimize hizmetlerimiz büyük bir özveri içerisinde devam edecektir.” dedi.
Aksaray Haberleri Emine Erdoğan’ın öncülüğündeki Sıfır Atık Hareketi 9. yılına ulaştı
Aksaray Haberleri Bisikletleriyle Avrupa yolculuğuna çıkan çift Beypazarı’nda mola verdi
Aksaray Haberleri Muhsin Yazıcıoğlu soruşturmasında ikinci dalga: 33 şüpheli gözaltında
Aksaray Haberleri Kiralık sosyal konut projesinde başvurular için son gün
Aksaray Haberleri Bakan Yumaklı açıkladı: Çömlekköy Barajı 2028’de bitecek
Aksaray Haberleri Bakan Şimşek’ten “yalan haber” açıklaması
Aksaray Haberleri Elektrikli araç şarjında depolama dönemi başlıyor
Aksaray Haberleri Altın fiyatları haftanın son gününe düşüşle başladı
Aksaray Haberleri Usulsüz vatandaşlık soruşturmasında 26 tutuklama
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021