Mebusta Hurma Zemzem Hakkım var

Köşe Yazarları - 24.09.2016 - 11:45

Eskiden Hacca gidip Hacı olarak dönen insanların dış kapısı YEŞİLE BOYANIRDI.. Vatandaşın bugünkü gibi ekonomik gücü yoktu. Her sene bir mahallede ancak bir veya iki hacı olur, onların kapısı boyanırdı. Allah adedini artırsın, şimdi o kadar çok hacı varki; kapılar yeşile boyanmaya kalkışılsa bütün mahalleler türbeye dönerdi. Bizim konumuz milletvekilimiz HACI Cengiz Aydoğdu. Henüz çiçeği burnunda hacı. Hacı vekilimizin tesbih ve takkesinden vazgeçtik biz hurma ve zemzem hakkımızı istiyoruz. Kusura bakma vekilim, hakkımı almak için Ankara’ya kadar gelemem.

MEBUS KOMŞU OLMUŞ Milletvekilimiz Doç.Dr. Mustafa Serdengeçti, Bayram öncesi Kurtuluş mahallesindeki evini; Fatih mahallesine taşımış. Mebus komşuları olduğu için Fatih mahallelilerin gözü aydın.

HALUK BEYE NAZAR DEĞMESİN Eylül ayı sonbahar başlangıcı. Mevsim normallerinin üstünde devam eden hava sıcaklığını görenler hemen sonbahar kıyafetlerini dolaplarından çıkarmışlar. Belediye başkanı Haluk Şahin Yazgı tedbirini alıp; parlement mavi takım elbise giymiş. Haluk beye nazar değmesin diye; gazeteci Mustafa Avcı okuyup üflemiş. Reis vekili Mustafa Alakuş’da üzerlik tüssütecekmiş. Bende yedi bin kere ”Maşallah!..” diyorum.

HAMİT AĞA MODAYA UYACAKMIŞ Borsa başkanı Hamit Özkök; Sonbahar Kreasyonu düzmek için Avrupa’ya gitmiş. Söylentiler doğru ise Slovakya’dan Güz ve Kış kıyafetleri alacakmış. Borsa Meclis başkanı Nurettin Yapılcan açıklama yapmış. ”Başkan kıyafet almaya değil, inek almaya gitti.” demiş. Biz dedikoduyu bile getirdik.

NE GİYİNSE YAKIŞIR Eski siyasetçi; Mali Müşavir Hüseyin Altınsoy son günlerde koyu renk kıyafetler giyerek piyasya çıkıyormuş. Siyah ve lacivert takım elbise içerisinde iki dirhem bir çekirdek olan Hüseyin Altınsoy’a babası İsmail Altınsoy üzerlik tüssüdüp, kurşun döktürmüş. Laf aramızda Hüseyin beyi cillop gibi görenler ”Acaba yeniden siyasetemi dönüyor?” diye dedikodu yapıyorlarmış. Neden olmasın? Hüseyin beye siyasetde yakışır.

Köşe Yazarları Cumhurbaşkanı Erdoğan: Aile, milletimizin sığınabileceği güvenli limandır

Köşe Yazarları Enflasyon verisi için geri sayım başladı

Köşe Yazarları Gürcistan’daki Türklerin başarı öyküleri “Novella ıı” ile sinemaya taşınıyor

Köşe Yazarları ”Oyun yok, gün boyu canlı müzik var”

Köşe Yazarları Yağış gidiyor, sıcaklıklar yükseliyor

Köşe Yazarları Batman’a yapay zeka lisesi müjdesi

Köşe Yazarları Okan Buruk’tan tarihi başarıya son adım

Köşe Yazarları Vali hanıma şalvarlı karşılama

Köşe Yazarları Hürmüz Boğazı’nda yaşanan gerilim, lüks otomobilleri vurdu

Köşe Yazarları Fırtınada sürüklenen gemi Karasu’da karaya oturdu

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021