Yerel Haberler - 21.11.2025 - 12:02
ANKARA – BHA
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Başkentin tarihi ve manevi merkezlerinden Hacı Bayram bölgesinde düzenlenen kahvaltı programında esnafla bir araya geldi.
Yavaş, hem esnafın taleplerini dinledi hem de bölgede gerçekleştirilen projeleri yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi verdi.
ABB Başkanı Mansur Yavaş, güne Hacı Bayram bölgesinde düzenlenen kahvaltı programıyla başladı. Bölge esnafının yoğun ilgi gösterdiği programda Yavaş, esnafın görüş, talep ve sorunlarını birinci ağızdan dinledi.
Kahvaltıdan sonra Yavaş ve beraberindeki heyet, ABB tarafından bölgede hayata geçirilen ve yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi. Yavaş, Ulus Tarihi Kent Merkezi Projesi kapsamında inşasına başlanan Ulus Kültür Merkezi ve Kapalı Dolmuş Durakları yapım çalışmalarının son durumuna ilişkin detaylı bilgi aldı.
Yavaş, bölge turizmine ve ekonomisine önemli katkılar sağlayacak proje çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.
Yerel Haberler Alperen Şengün’den tarihi gece: 5 bin sayı barajını geçti
Yerel Haberler Yeşilay Kars Şubesi’nden 3 Aralık’ta anlamlı ziyaret: “Dünya güzellikler üzerine doğar”
Yerel Haberler Okan Fırat: “Birlikten güç, değişimden gelecek doğar”
Yerel Haberler Öncelik can güvenliği
Yerel Haberler Sahte Deterjan dolum depolarına baskın
Yerel Haberler Bakan Yerlikaya: İstanbul ve Türkiye’de suç oranları azaldı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021