Mali Destek Ve Hibe Programları Tanıtım toplantısı Yapıldı

Aksaray Haberleri - 26.02.2016 - 18:51

Aksaray MÜSİAD Başkanı Eyup DAĞDAŞ yaptığı yazılı açıklamada; MÜSİAD öncülüğünde Yunus Emre Kültür Merkezinde; KOSGEB İl Müdürlüğü, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) ve Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından Ortaköy’de faaliyet gösteren esnaf ve iş adamlarımıza yönelik KOSGEB, İPARD 2 ve Kalkınma Ajansı destek ve hibeleri ile ayrıca KOBİ geliştirme ve teşvik uygulamaları hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıda MÜSİAD Aksaray Şube Başkanı Sn.Eyup DAĞDAŞ ve Ortaköy Kaymakamı Sn.MustafaCAN,açılış konuşmalarını yapdıktan sonra, Ahiler Aksaray İl Koordinatörü Sn.Resul OLCAR,2016 yılı Mali Destek Programları hakkında katılımcılara bilgiler aktardı KOSGEB Aksaray İl Müdürü Sn. Hakan KOÇAK Girişimcilik kursları hibe ve destekler hakkındaki konulara değinirken TKDK Aksaray KoordinatörüSn Selim BİÇEN katılımcılara Güneş enerjisinden elektirik üretimi ve hayvancılık alanındaki devlet desteklerinden bahsederek katılımcıların bu konular hakkındaki sorularına cevaplayarak katılımcıları aydınlattı.

Program sonunda konuşan MÜSİAD Başkanı Sn.Eyup DAĞDAŞ Ortaköy İlçesi yatırım ve teşviklerden yararlanmak adına potansiyeli çok yüksek bir ilçemizdir MÜSİAD olarak bu tarz programların ve çalışmaların takipçisi olarak Aksaray’ımızın ve İlçelerimizin kalkınması adına elimizden geleni yapacağız, diyerek Ortaköy Kaymakamı Sn. Mustafa CAN’a ve sunum yapan kurum müdürleri ile katılımcılara teşekkürlerini iletti.

Aksaray Haberleri Macera Park Çok Yakında Yeni Sezona Merhaba Diyecek

Aksaray Haberleri Aksaray İHH 2024 Ramazan Faaliyetleri

Aksaray Haberleri Başkan Dinçer Çocukları 23 Nisan Çocuk Şenliğine Davet Etti

Aksaray Haberleri Yeni Belediye Hizmet Binasında Çalışmalar Aralıksız Sürüyor

Aksaray Haberleri Solaklı’da Bir İlk: Kadın Başkan Seçildi

Aksaray Haberleri Başkan Dr. Evren Dinçer Mazbatasını Aldı

Aksaray Haberleri Bayramda Belediye Hizmetleri Kesintisiz Sürecek

Aksaray Haberleri Alanya Aksaraylılar Platformundan Geleneksel İftar

Aksaray Haberleri Aksaray Yerel Seçim Sonuçları

Aksaray Haberleri Aksaray’daki Dadaşlar İftar Yemeğinde bir araya geldiler

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021