Malatya’da İnönü Üniversitesi Kütüphanesi’ne erişilebilirlik bayrağı

Yerel Haberler - 18.03.2026 - 0:00

MALATYA – BHA 

Düzenlenen bayrak ve belge takdim törenine İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nusret Akpolat, Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ali Sait Çeçen, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Sağlam, Prof. Dr. Ali Özer ve Prof. Dr. Süleyman Nihat Şad, Genel Sekreter Abuzer Kalkan, Genel Sekreter Yardımcıları Ömer Çelik ile Yaşar Kalkan, Yapı İşleri Daire Başkanı Gülşen Dayı, Engelsiz İnönü Koordinatörü Orhan Şahin ve Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Neziha Üstüner katıldı.

Tören öncesinde konuşan Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ali Sait Çeçen, şehir genelinde erişilebilir kurum sayısını artırmayı hedeflediklerini belirterek erişilebilirliğin toplumun tüm kesimleri için büyük önem taşıdığını ifade etti. Çeçen, bu süreçte katkı sunan İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nusret Akpolat’a teşekkür etti.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nusret Akpolat ise elde edilen başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek çalışmada emeği geçen üniversitenin ilgili birimlerine teşekkür etti. Konuşmaların ardından Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ali Sait Çeçen tarafından İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nusret Akpolat’a “Mekânda Erişilebilirlik Bayrağı” ile “Erişilebilirlik Belgesi” takdim edildi.

Yerel Haberler Ankara’da kuvvetli yağış cumartesi gecesine kadar sürecek

Yerel Haberler Yılın Basın Fotoğrafları 2027’de kategoriler yeniden şekilleniyor

Yerel Haberler DMM’den bedelli askerlikte 28 gün kaldırılıyor iddiasına yalanlama

Yerel Haberler Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fon meselesi sermaye piyasalarını kriminalize etmemeli

Yerel Haberler TİMBİR’e yeni genel merkezinde hayırlı olsun ziyareti

Yerel Haberler İstanbul’da sel alarmı: 3 bin 57 kişi kurtarıldı, 60 bin personel sahada

Yerel Haberler Süper Lig’de heyecan dolu hafta: Gözler Trabzonspor-Beşiktaş maçında

Yerel Haberler Dündar Ziya Gültekin son yolculuğuna uğurlandı

Yerel Haberler 131 ilaç daha geri ödeme kapsamına alındı

Yerel Haberler İstanbul’daki selde can kaybı 4’e yükseldi

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021