Yerel Haberler - 30.03.2026 - 0:00
MALATYA – BHA
Açılış töreninde konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, akademinin gençlerin fikirlerini projeye dönüştürmelerine ve Malatya’nın geleceğine stratejik katkı sağlamasına imkan tanıyacağını söyledi.
Başkan Geçit, “Gençlerimiz burada girişimcilik kültürü, iş geliştirme, finans yönetimi ve dijital pazarlama gibi alanlarda donanım kazanacak. Akademi, gençlerimizin ekonomik ve sosyal hayata güçlü katkı sunmalarını sağlayacak” dedi.
18–35 yaş aralığında, Malatya’da ikamet eden veya iş kurmayı planlayan gençlerin katıldığı akademide, 8 hafta sürecek eğitimler ve mentorluk desteği verilecek. Açılışta Turgut Özal Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Arif Yıldız tarafından “Girişimciliğe Giriş ve Girişimci Zihniyeti” konulu sunum yapıldı.
Programın tamamlanmasının ardından 23 Mayıs 2026 Cumartesi günü Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde mezuniyet töreni düzenlenecek ve katılımcılara sertifikaları takdim edilecek.
Yerel Haberler Dokuzkonak Köylüsünün “Sırat Köprüsü” Çilesi
Yerel Haberler Trabzonspor’dan final bileti! Müthiş geri dönüş
Yerel Haberler Termal’in UNESCO süreci belediye ile birlikte devam edecek
Yerel Haberler Konyaspor’dan Türkiye Kupası Finali açıklaması
Yerel Haberler Çelik açıkladı: Erzurum-Aşkale-Of-İyidere demiryolu hattı ile ilgili ortada resmi bir bilgi yok
Yerel Haberler Bilim insanlarından Dünya Kupası için sıcaklık alarmı
Yerel Haberler Başkan Güler’den deniz turizmine yeni hamle
Yerel Haberler KVKK’dan VERBİS kaydı için süre uzatımı
Yerel Haberler Malatya’da fuhuş operasyonu: 4 şüpheli gözaltında
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021