Madeni Sanatkalar Başkanı Valiyi Ziyaret Etti

Aksaray Haberleri - 09.07.2015 - 15:53

Madeni Sanatkârlar ve Tamirciler Odası Başkanı Mehmet Üçkulak ile beraberindeki oda yönetim kurulu üyelerini Valilik Makamında kabul eden Vali Şeref Ataklı; ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek meslek odası temsilcileri ile bir süre görüştü.

Oda bünyesinde 30 meslek dalının bulunduğunu belirten Üçkulak, yüzde 75’i kiracı olan esnafların artan kira fiyatları ile zor durumda olduğunu söyledi. Vali Şeref Ataklı’dan sanayinin taşınması ile ilgili çalışmalarda destek beklediklerini belirten Üçkulak Aksaray Belediyesi tarafından başlatılan çalışmaların sonuçlanmasını beklediklerini ifade etti.

Aksaray’da kentleşmenin hızlı olduğunu küçük sanayilerin şehir merkezlerinde kaldığını ifade eden Vali Ataklı, uygun yerlerde uygun şartların sağlanarak esnafların buralarda faaliyetlerine devam etmesi gerektiğini söyledi.

Bu konuda Aksaray belediyesinin çalışmalarının bulunduğunu belirten Vali Ataklı, çözüm için hep beraber gayret göstereceklerini belirtti.

Aksaray Haberleri Hatay’da tır alevlere teslim oldu

Aksaray Haberleri Akdeniz Üniversitesi’nde başarılı böbrek nakli

Aksaray Haberleri Giresun’da altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor

Aksaray Haberleri Kaş’ta kıtaları birleştiren maraton: Meis-Kaş yüzme yarışı tamamlandı

Aksaray Haberleri 69 ilde uyuşturucu operasyonu

Aksaray Haberleri Antalya’da Orman yangını alarmı

Aksaray Haberleri Yaz Etkinlikleri Kent Orkestrası konseriyle başladı

Aksaray Haberleri Kars’ta 51 suç kaydıyla aranan ve şahıs yakalandı

Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye NATO’nun güvenliğine katkı sunan müttefiklerin başındadır

Aksaray Haberleri Dışişleri Bakanlığı’ndan İsrail’in Suriye’deki saldırılarına tepki

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021