Yerel Haberler - 16.03.2026 - 0:00
İSTANBUL-BHA
Maçın 18. dakikasında Dominik Szoboszlai’nin serbest vuruş golüyle öne geçen Liverpool, skoru korumayı başaramadı. 90. dakikada sahneye çıkan Richarlison, Tottenham’a beraberliği getirdi ve mücadele 1-1 sona erdi.
Bu sonuçla Liverpool, ligde üst üste ikinci kez puan kaybı yaşadı ve puanını 49’a yükseltti. Tottenham ise uzun bir aradan sonra hanesine puan yazdırarak 30 puana ulaştı.
Liverpool, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanşında İstanbul’da 1-0 mağlup olduğu Galatasaray ile sahasında karşılaşacak. Son lig sonuçları ve taraftar tepkileri, İngiliz ekibinde teknik direktör Arne Slot ve oyuncular üzerinde baskıyı artırdı. Maç sonrası Liverpool taraftarları, takımın performansına ve teknik direktör Arne Slot’a sosyal medyadan yoğun eleştiriler yöneltti. Üst üste puan kayıpları, özellikle Şampiyonlar Ligi rövanşı öncesi takım üzerindeki baskıyı artırmış durumda.
Maç sonrası açıklamalarda bulunan Szoboszlai, takımın performansını eleştirdi: “Uyanmamız gerekiyor çünkü böyle devam edersek Konferans Ligi’ne kalmaya razı olmalıyız.” Macar oyuncunun bu sözleri, Liverpool’daki endişeli tabloyu gözler önüne serdi.
Yerel Haberler Kan stokları azaldı, Batman’lı öğrenciler harekete geçti
Yerel Haberler Halkbank’tan ABD’deki dava sürecinde yeni hamle
Yerel Haberler Batman’lı gençler kütüphaneleri dolduruyor
Yerel Haberler Kaş’lı Balıkçılara denizanası alarmı
Yerel Haberler Şubatta trafikteki araç sayısı 117 bin arttı
Yerel Haberler Altın fiyatları haftaya sakin başladı
Yerel Haberler İspanya, BM’den İsrail’e müdahale çağrısı yaptı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021