Yerel Haberler - 26.09.2025 - 12:58
ANKARA-BHA
Trendyol Süper Lig’de son 3 sezonu da şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, 2025-2026 sezonuna da harika bir girişle başladı. Ligde şu ana kadar çıktığı 6 maçı da galibiyetle noktalayan sarı-kırmızılar, Liverpool maçı öncesi bugün akşam saat 20.00’de Alanya Oba Stadyumu’nda Corendon Alanyaspor’a konuk oluyor.
UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye’nin tek temsilcisi olan Galatasaray, Salı günü İstanbul’da oynanacak Liverpool maçı öncesi moral depolayıp ligdeki iyi gidişini sürdürmek istiyor. Okan Buruk’un öğrencileri Süper Lig’de çıktığı 6 maçta 18 gol atarken kalesinde yalnızca iki gol gördü.
Muhtemel 11’ler
Corendon Alanyaspor: Ertuğrul, Viana, Lima, Aliti, Enes, Ruan, Makouta, Maestro, İbrahim, Hagi, Ogundu.
Galatasaray: Uğurcan, Singo, Davinson, Abdülkerim, Eren, Torreira, Sara, Sallai, Barış, Sane, Icardi.
Yerel Haberler AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın’dan Ankara’da ziyaret
Yerel Haberler Yatırım fonlarında vergi sistemi değişti
Yerel Haberler MTSO Başkanı Sadıkoğlu : Depremzede esnafa öncelik verilsin
Yerel Haberler Akçadağ Belediyesi yeni hizmet binası için ilk kazmayı vurdu
Yerel Haberler RİBEGEM’den gençlere değerler paneli: “İnsanın Pusulası”
Yerel Haberler Hasarlı araç vurgunu: 29 şüpheliye operasyon
Yerel Haberler APP plakaya ağır ceza: 1 Nisan’da denetimler başlıyor
Yerel Haberler Üç ilde rüşvet baskını: Başkan dahil 11 gözaltı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021