Aksaray Haberleri - 03.05.2019 - 15:18
Bakanlığımızca her yıl ilköğretim 4. Sınıf öğrencilerine doğa bilincini ve çevre farkındalığını kazandırmak, çocukların tarımla buluşmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen SIFIR ATIK temalı Lider Çocuk Tarım Kampı sona erdi.
Kampın beşinci gününde çocuklar Doğuş Cips fabrikasına götürüldü. Doğuş Cips fabrikası personelleri eşliğinde tesisi gezen çocuklara cipsin yapım aşamaları hakkında uygulamalı eğitim verildi. İkinci durak ise KOP kırsal kalkınma projesi kapsamında Aksaray Tarım ve Orman İl Müdürlüğünün yürütmüş olduğu projeler gezildi. Lalebağları’nda faaliyet gösteren seralarda örtü altı sebze yetiştiriciliği konusunda eğitim verildi.
Yapılan ziyaretlerin ardından Tarım ve Orman İl Müdürlüğünde pasta kesimi ve devamında sertifika dağıtım töreni gerçekleştirildi. Çocuklar gerçekleştirilen kampın kendileri için çok yararlı olduğunu, çevre farkındalıklarının oluştuğunu belirttiler.
Aksaray Haberleri Kristal Karlar Üzerinde Fotoğraf Sergisi Sarıkamış’ta açıldı
Aksaray Haberleri Çıldır Gölü Buz Festivali Değerlendirme Toplantısı yapıldı
Aksaray Haberleri Bahçeşehir Koleji oyuncusu Malachi Flynn Türk vatandaşlığı aldı
Aksaray Haberleri Düzce’de sahte kimlikle arazi satışı girişimi tapuda ortaya çıktı
Aksaray Haberleri Kağıthane’de cezaevi nakil aracı devrildi: 19 yaralı
Aksaray Haberleri Türkiye ile Özbekistan arasında çok sayıda anlaşma imzalandı
Aksaray Haberleri Kars’ta Siber Farkındalık ve Bilinçlendirme Eğitimi düzenlendi
Aksaray Haberleri Kars Valisi Ziya Polat’tan “Veliaht” dizisi setine ziyaret
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021