Aksaray Haberleri - 30.04.2019 - 9:43
Bakanlığımızca her yıl ilköğretim 4. Sınıf öğrencilerine doğa bilincini ve çevre farkındalığını kazandırmak, çocukların tarımla buluşmalarını sağlamak amacıyla ‘’Lider Çocuk Tarım Kampı’’ düzenlenmektedir. Bu sene altıncısı düzenlenen tarım kampında Selecitol ve Kazıcıktol köylerinden toplam 24 tane öğrenciyi Tarım ve Orman İl Müdürlüğü olarak 1 haftalık kampa almış bulunmaktayız.
Tarım kampımızın teması ‘’Sıfır Atık’’ olup öğrencilerimizle bu konu hakkında bilgi alabilecekleri yerler ziyaret edilecek kampın sonunda çocuklarımızın yapmış olduğu projeler Bakanlığımızca değerlendirmeye alınacaktır. Program kapsamında 1.gün Ziraat Odası Başkanlığı ile birlikte ortaklaşa düzenlenen kahvaltıda bir araya gelinen çocuklara kamp hakkında bilgiler verildi. Devamında çocukların gönüllerince eğlenmesi için Nora City alışveriş merkezine gidildi ve çocuklar oyun parkında gönüllerince eğlendiler. Aksaray’ın dünyaca ünlü değerlerinden olan Somuncu Baba Türbesi ziyaret edildi. Tüm gezi boyunca çocuklarla sıfır atık konusunda sohbet edildi. Ardından Aksaray Ziraat Odası Başkanlığına gidilerek Başkan Emin Koçak ile görevi hakkında görüşüldü ve akabinde Ziraat Odası Başkanlığınca çocuklara değişik hediyeler verildi.
Aksaray Haberleri Kristal Karlar Üzerinde Fotoğraf Sergisi Sarıkamış’ta açıldı
Aksaray Haberleri Çıldır Gölü Buz Festivali Değerlendirme Toplantısı yapıldı
Aksaray Haberleri Bahçeşehir Koleji oyuncusu Malachi Flynn Türk vatandaşlığı aldı
Aksaray Haberleri Düzce’de sahte kimlikle arazi satışı girişimi tapuda ortaya çıktı
Aksaray Haberleri Kağıthane’de cezaevi nakil aracı devrildi: 19 yaralı
Aksaray Haberleri Türkiye ile Özbekistan arasında çok sayıda anlaşma imzalandı
Aksaray Haberleri Kars’ta Siber Farkındalık ve Bilinçlendirme Eğitimi düzenlendi
Aksaray Haberleri Kars Valisi Ziya Polat’tan “Veliaht” dizisi setine ziyaret
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021